Fotoalbums

Cart 'n Scrapart

Uw hobbywinkel voor Lier

Bent u net zoals Hilde Kusseneers graag creatief bezig met papier, potloden en stempels? Houdt u ervan zelf wenskaarten te maken, fotoalbums samen te stellen of een scrapbook aan te leggen? Sinds maart 2010 kunt u terecht bij Cart 'n Scrapart te Ranst, waar Hilde haar passie graag met u deelt!

We organiseren verschillende workshops voor het maken van scrapbooks, wenskaarten en fotoalbums! Jong en oud, beginner of gevorderde, iedereen is welkom! De dagworkshops vinden steeds bij ons plaats en worden gegeven aan groepen van 8 à 15 personen. Wij zorgen daarbij voor al het nodige materiaal! Op de pagina ‘workshops' op ons blog vindt u alvast een overzicht van alle geplande cursussen.

Wie graag thuis zelf aan de slag gaat, kan altijd eens een bezoekje brengen aan onze winkel. We verkopen al het nodige materiaal en vullen dit uitgebreide aanbod ook regelmatig aan met de nieuwste producten.

Volgt u Cart 'n Scrapart graag op de voet op? Neem dan zeker ook een kijkje op onze blog voor nog meer foto's en informatie. Let op: niet al de producten in de webshop zijn op voorraad in de winkel, sommige produkten moeten besteld worden bij de groothandel.

Cart 'n Scrapart, uw hobbywinkel - workshops voor Lier!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Cart 'n Scrapart.

Contact

Cart 'n Scrapart

Liersesteenweg 58, 2520 Emblem
  • Geschenkenwinkel
  • Hobbywinkel
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.00u-18.00u
Vrijdag 14.00u-18.00u
Zaterdag 11.00u-17.00u
Zondag Gesloten

Eerste zondag van de maand: 13.30 - 17.00