Carrosserie New Moderna

Carrosserie New Moderna te Wommelgem is een relatief jong bedrijf, maar de grondvesten ervan werden al vijftig jaar eerder gelegd. Grootvader Buys begon toen met zijn eigen carrosseriezaak in Deurne die later door zijn twee zoons zou overgenomen worden.

Nu staan zoon Olivier en kleinzoon Kenny Buys aan het roer van hun vernieuwde zaak New Moderna, waar je terecht kan voor al je carrosseriewerken, gaande van herstellingen tot het vervangen van versleten onderdelen.

New Moderna verhuisde van Deurne naar Wommelgem en is nu ondergebracht in een volledig nieuw gebouw en uitgerust met een eigen werkplaats en alle moderne apparatuur om je de beste service te verlenen. Ook hebben wij een nieuwe spuitcabine van 14 m ter beschikking die geschikt is voor elk voertuig!

Bij New Moderna in Wommelgem kan je terecht voor tal van carrosseriewerken: Herstellingen (ook van laadbakken), builen, krassen, etc.

De vervanging van versleten onderdelen en de plaatsing van nieuwe onderdelen

Herspuiten van volledige voertuigen, of bv. slechts de bumper. Alle merken mogelijk!

Andere schilder-, spuit- of lakwerken: wij zorgen onder meer voor een nieuwe verf- en/of vernislaag. Dit is afhankelijk van de kleur en het merk (wij bieden firmakleuren, stalen en kleurboeken met codes van alle merken aan).

Het beletteren van voertuigen. Dit kan op basis van een eigen ontwerp (bv. een logo) en kan over het volledige voertuig geplaatst worden. Wij verhuren onze spuitcabine per halve dag en kunnen ter plaatse spuiten.

Wens je meer info of wil je graag een afspraak maken met ons. Je kan ook altijd eens binnenspringen in onze garage in Wommelgem. Wij stellen graag een offerte voor je op.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Carrosserie New Moderna.

Contact

Carrosserie New Moderna

Nijverheidsstraat 72, 2160 Wommelgem
  • Carrosserie
  • Carrosseriebedrijf
Maandag: 07.30 - 17.00
Dinsdag: 07.30 - 17.00
Woensdag: 07.30 - 17.00
Donderdag: 07.30 - 17.00
Vrijdag: 07.30 - 17.00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten