Carrosserie De Backer

Uw carrosseriebedrijf te Schoten voor het onderhoud en herstellingen van auto's

Erkenningen

Sinds 1948 staat Carrosserie De Backer al bekend om zijn uitstekende service en zeer kwalitatieve carrosserieherstellingen. In de loop der jaren hebben we het vertrouwen gekregen van tal van verzekeringsmaatschappijen en zijn we erkend hersteller en zelfs premium-hersteller of top-hersteller geworden voor hen. Via zowel het certificaat Eurogarant, Kiwa Pro, New Avicar Plus als Duurzaam Repareren kunnen we aantonen dat wij voldoen aan alle strikte criteria die ons door de verzekeringsmaatschappijen worden opgelegd. Op verschillende momenten in het jaar en door verschillende keuringsmechanismen worden we jaarlijks geauditeerd om onze erkenningen te kunnen behouden. Deze audits concentreren zich op thema’s zoals infrastructuur, uitrusting, management systeem, klantenservice, veiligheid en milieu.

01. Schade melding

Als u een ongeval heeft gehad, kan u zich zonder afspraak aanmelden voor een schadebestek. Tijdens dit eerste contact nemen we foto’s van de schade en kopies van de boorddocumenten. Reken voor dit eerste contact een 15tal minuten. Nadien wordt op basis van deze gegevens een schadebestek opgemaakt en doorgestuurd naar uw verzekering, uw makelaar of naar u. Wij kunnen ons nu een beeld vormen van de herstelling en de duurtijd, zodat we de herstelling kunnen inplannen.

02. Het Schadebestek

Indien de schade gedekt is door de verzekering en u ons bij de aangifte hebt opgegeven als uw hersteller, zullen we -als de situatie het toelaat- een opdracht ontvangen van de verzekering. Daar we erkend zijn voor (bijna) alle maatschappijen, kan het dossier snel afgehandeld worden, eventueel zelfs zonder tussenkomst van een expert. Van zodra we een akkoord hebben van alle betrokken partijen (verzekering, expert en u) kunnen we aan de herstelling beginnen.

03. DE HERSTELLING

Indien er toch een expert de schade aan uw wagen moet begroten, zullen we deze afspraak proberen te combineren met een herstelling. Bij een herstelling hebt u immers recht op een vervangwagen, bij expertise alleen niet. Van zodra een akkoord bekomen is met de expert, beginnen we aan de herstelling. Mogelijks volgt de expert de volledige herstelling op. Dit is een regie-herstelling.

04. ONDERHOUD

Indien gewenst, kan een onderhoud uitgevoerd worden aan uw wagen. U krijgt uw wagen in top staat terug.

Maak vandaag nog een afspraak

Wij dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel.

AFSPRAAK MAKEN