Carcenter Vyvey

Onafhankelijk merkengarage, koetswerkherstellingen, brommobielen en elektrische fietsen voor Koksijde en Veurne

Verkoop nieuwe en tweedehandswagens met garantie en service na verkoop. Wij hebben steeds kwaliteitswagens op stock en zoeken indien nodig de wagen naar uw wens en budget. Jarenlange ervaring met Mitsubishi en Toyota voertuigen.

Als Bosch injection service garage hebben wij alle know-how om uw wagen te onderhouden en herstellen met kwaliteitsvolle onderdelen. Natuurlijk beschikken wij over Bosch multimerken diagnose apparatuur voor problemen op te sporen.

Wij werken met plezier aan uw Audi, BMW, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Landrover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo,... Indien nodig is er een vervangwagen beschikbaar. Ook carrosserie herstellingen worden door ons uitgevoerd.

Verder zijn wij verdeler van Aixam brommobielen, een veilig en comfortabel alternatief voor de brommer, rijden kan al vanaf 16 jaar met rijbewijs AM. U kan bij ons terecht voor aankoop, onderhoud en herstelling van uw brommobiel ongeacht het merk: Aixam, Bellier, Chatenet, JDM, Ligier, Microcar,...

Wij verkopen elektrische fietsen van oa. Beaufort en Dutch-ID, deze merken staan garant voor kwaliteit. Altijd welkom voor een testrit om u te overtuigen. Wij begeleiden en geven tips tijdens uw eerste e-bike rit. Betalen kan met uw Sodexo ECO-PASS. Fietsherstellingen zijn natuurlijk mogelijk.

Wij bieden u service aan voor uw mobiliteit en dit voor Koksijde, Veurne en omgeving.

CONTACTEER ONS