Café ‘t Heilig Wammes

Uw café te Maaseik voor een heerlijke snack en trappist

Café Maaseik

Café ‘t Heilig Wammes bestaat nu reeds meer dan 30 jaar en is een bekende stopplaats voor jong en oud in Maaseik op de hoek van de Bosstraat aan de Bospoort. De naam van het café is afkomstig van “Waemmeske”. Dat is Maaseikers dialect voor “gilletje”. Dit kan je dan ook terugvinden in het logo. Deze reeds bloeiende zaak nam Patrick een twee-tal jaren geleden over en heeft dit bruin café gerenoveerd tot een moderne, aangename plaats waar het gezellig zitten is, zowel binnen voor 40 personen als buiten voor 90-tal personen op het terras.

Trappisten

U kan er terecht voor allerlei koffie’s, frisdranken, bieren op fles, wijnen, sterke dranken, pils van het vat, cocktails en mixdranken. Voor een speciale trappist, is het de moeite waard om een bezoekje te brengen. Patrick serveert namelijk 4 trappisten van de 6 die in België te verkrijgen zijn.

Dansavonden

Doorheen het jaar worden er ook dansavonden gehouden en dat 1 keer per maand. In de zomermaanden kan je er terecht voor eet-avonden. Elke maand is er ook een speciaal bier van de maand en dat van het vat. Gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en zelfs met de auto door de parking Bospoort.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE