Café Pacific

Uw gezellig sportcafé in Dilsen-Stokkem

Café Pacific, de meest gezellige plek van Dilsen-Stokkem

Café Pacific te Lanklaar (Dilsen-Stokkem) is de meest gezellige plek, gemakkelijk vindbaar tegenover de kerk met voldoende parking voor de deur voor auto’s en fietsers.

Hier kan u rustig verpozen op het zonovergoten terras en genieten van een versgetapte frisse Jupiler of een andere verfrissende drank. In de koudere maanden neemt u gerust plaats in de grote zaak of aan de lange toog waar u dagelijks vriendelijk onthaald wordt door Margot en Peter.

Bieren

Naast pils, verschillende bieren op fles, koffie en frisdranken heb je er ook een ruime keuze aan sterke drank en mixdranken. Een Bacardi-cola, gin-tonic of een Aperol Spritz en meer staan er op de kaart.

Voor een snelle hap kan je er ook terecht zoals croques, scampi’s, kaasschotels en warme snacks.

Waar café Pacific ook bekend voor staat is dat het een sportcafé is waar heel wat sporten beoefend en bekeken worden:

  • Voetbal op het scherm
  • Biljart
  • Tafelvoetbal (kicker)
  • Darts
  • Duivensport
  • Kaartavonden

Deze sporten zijn via veel verenigingen aangesloten bij het café en dat brengt steeds veel volk met zich mee.

Evenementen

Naast het verenigingsleven organiseert café Pacific ook heel wat evenementen over eigen noemer “Heel Cultureel” zoals spaghettiavonden, kerstmarkt ter plaatse, rommelmarkt, pétanque, biljart- en dartstoernooien, fietstochten enz…

Vergaderzaal

Achteraan het café heb je ook de gelegenheid om te vergaderen in de vergaderzaal voor 20 personen, beschikbaar voor verschillende doeleinden. Gelieve deze steeds op voorhand te reserveren.