BWK Sierbeton

Architectonisch beton op maat

Glad beton, gewassen beton en licht-gewasSen beton te Kruibeke

BWK Sierbeton uit Kruibeke is gespecialiseerd in de productie van elementen in architectonisch beton en werkt uitsluitend op bestelling en volgens tekeningen van de architect en/of bouwheer. Wij zijn in staat om elk technisch uitvoerbaar ontwerp verder uit te werken en te realiseren. Sinds 1986 is BWK Sierbeton gevestigd in Kruibeke. De laatste twintig jaar specialiseren we ons meer in het fabriceren van architectonisch beton op maat.


Werkplaats

Schrijnwerkerij: op basis van de door ons opgemaakte productietekeningen worden hier alle bekistingsmallen door vervaardigd.
Ijzervlechterij: hier wordt al het betonijzer op lengte geknipt en op maat geplooid. Dit wordt samengelast tot een volwaardig wapeningsnet.
Betonproduktie: in deze afdeling wordt de wapening ingebonden. Vervolgens wordt het beton in onze volautomatische menginstallatie afgeroepen en in de betreffende mallen gestort.
Nabewerking: de elementen worden ontkist en nabehandeld. Glad beton wordt gemastikeerd, gewassen beton en onder hoge druk uitgewassen.

Lees meer →

Producten

Glad beton, gewassen beton en licht-gewassen beton
Gestreken en gerold beton: het beton wordt na het storten met een groot truweel afgestreken en indien nodig wordt de oppervlakte gestructureerd.
Beton gestort op structuurmatten: door het aanbrengen van structuurmatten in de bekisting kunnen wij een zekere tekening of structuur in het beton aanbrengen (vb. gezandstraalde planken) Deze structuren kunnen zowel met een glad als uitgewassen afwerking gecombineerd worden.
Instorten van andere materialen: natuursteen of baksteen kunnen in het beton ingestort worden voor zowel architecturale als economische redenen.

Lees meer →


CONTACTEER ONS PRIJSAANVRAAG REFERENTIES