Broodjeszaak New Bizar

Uw belegde broodjes en snacks voor Heist-op-den-Berg

Broodjeszaak New Bizar te Heist-op-den-Berg is recent vernieuwd. In deze broodjeszaak wordt gewerkt met passie. Alle snacks worden door de twee zaakvoerders zelf met veel liefde bereid. Wij staan voor 'vers'. Zo bieden bij verse broodjes, verse groenten, vers beleg en verse sauzen aan. U proeft het verschil meteen. Neem gerust onze menukaart door en laat u verleiden door één van onze bereidingen.

Bestellen

U kan uw broodjes bestellen via onze webshop of per telefoon. Wij leveren aan huis in Heist-op-den-Berg en omgeving. U kan ook bij ons ter plaatse genieten van uw broodjes of warme snack. Aarzel niet, maar kom snel langs in onze gezellige broodjeszaak in Heist-op-den-Berg.

BESTEL OP ONZE WEBSHOP

Broodjes

In onze broodjesbar vindt u vanzelfsprekend de klassiekers zoals een broodje tonijnsla, aardappelsla, smos kaas en hesp, américain... Ook warme broodjes met bijvoorbeeld een hamburger of vleeskroket staan op het menu. Onze specialiteit? Dat zijn de broodjes met spek.

Panini's en warme gerechten

Geen zin in een belegd broodje maar in een warme maaltijd voor de lunch? Geniet van de lekkerste warme schotels en panini's dagvers bereid én snel geserveerd. Onze snackbar biedt een ruim assortiment aan warme gerechten zoals vol-au-vent, huisgemaakte spaghetti en pasta's.

Contacteer ons