Inneke's Lunchbox

Uw broodjeszaak - broodjesbar - krantenwinkel te Herentals

Elke werkdag kan u in onze broodjeszaak te Herentals terecht om uw grote en kleine honger te stillen met verschillende ovenverse broodjes belegd met uitsluitend dagverse kwaliteits-producten bereid in eigen keuken, alsook salades, dagelijkse verse soepen en heerlijke huisgemaakte pasta’s.

Naast ons assortiment belegde broodjes individueel verpakt, leveren wij ook kleinere broodjes (15 cm) op schalen voor vergaderingen, seminaries, opleidingen enz. Kwaliteit, service en een goeie prijs daar streven we dag na dag voor. Wij leveren gratis dagelijks aan bedrijven, scholen en clubs in de regio Herentals. Bij leveringen is er ook de mogelijkheid om artikelen van de krantenwinkel te bestellen zoals kranten, tijdschriften en rookwaren.

Hier vindt u alvast onze menu-kaart.

Leveringen in de regio Herentals

Voor leveringen die dienen te gebeuren in de voormiddag, hebben we graag dat er 2 uur voor het gewenste leveringsuur gebeld wordt. Leveringen zijn mogelijk vanaf 9.00u. Faxen of mailen kan natuurlijk ook.

Onze middagtoer garandeert een levering tussen 11.15u en 12.00u, indien uw bestelling ons bereikt vóór 10.00u. Wanneer u om één of andere reden toch later bestelt, spreken we een leveringsuur af. Leveringen voor de mensen die in de late ploeg werken vinden plaats tussen 17.00u en 18.00u. Ook vragen we zeker tijdig te bestellen, dit wil zeggen vóór 15.30u.

Kortingsbonnen Inneke's lunchbox

Bij elke bestelling die bij Inneke's Lunchbox te Herentals geplaatst is voor 10.00u, krijgt u per aankoopschijf van € 7,50 aan broodjes en drank, een kortingbon van € 0,50. Deze kortingbon(s) kan u bij uw volgende bestelling onmiddellijk aftrekken of opsparen tot u er een aantal bijeen heeft en zo een keer uw volledige bestelling betalen. De artikelen die uit de krantenwinkel komen, tellen voor de berekening van het aantal bonnetjes niet mee.

CONTACTEER ONS