MG Optics

Uw optiek, brillenwinkel te Lubbeek voor zonnebrillen, contactlenzen & monturen

Modieuze en exclusieve monturen in Lubbeek

MG Optics in Lubbeek combineert de nieuwste trends in oogmode met een vakkundige kennis. We gebruiken de meest geavanceerde technologie in optiek om uw glazen met de grootste precisie te monteren. En dit in een montuur die volledig bij uw uiterlijk en persoonlijkheid past. Verder bieden we exclusieve gouden monturen die we zelf met de hand maken. Deze 18-karaatsmonturen bieden bovendien een levenslange garantie. Bij MG Optics bent u te allen tijde welkom voor gratis herstellingen en gratis computergestuurde oogmetingen. Ten slotte beschikken we over een grote collectie kinderbrillen.

"Gratis herstellingen, gratis computergestuurde oogmeting & grote collectie kinderbrillen op stock"

Optische monturen

MG Optics plaatst glazen in monturen volgens precies die sterkte die u nodig hebt. We maken een onderscheid tussen vertebrillen, leesbrillen, multifocale brillen (combinatie tussen een vertebril en een leesbril) en computerbrillen. Ook zonneglazen op sterkte behoren tot onze mogelijkheden. Zo kunnen we steeds een passend antwoord bieden op elke vraag. De monturen bestaan uit verschillende materialen. U maakt zelf een keuze tussen metaal, titanium en kunststof.

Exclusieve monturen

MG Optics maakt uw monturen op maat en helemaal volgens uw wensen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis beschikken we over ongebreidelde mogelijkheden. Zo kunnen we de monturen aanbieden in trendy designs en in exclusieve materialen, zoals 18-karaatsgoud. Het geheel werken we op aanvraag af met echte diamanten. Wilt u ook een exclusieve, op maat gemaakte bril? Neem vrijblijvend contact op met MG Optics voor meer informatie.

Zonnebrillen

De zonnebrillen van MG Optics zijn niet alleen modieus in de zomer of tijdens het wintersportseizoen, maar bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat u er goed door kunt zien. We beschikken over een bijzonder uitgebreid aanbod dat verschillende prijsklassen en kwaliteiten omvat. Het populaire Ray-Ban is uiteraard een bestseller, maar ook het goedkopere Polaroid biedt een goede bescherming tegen de zon. Serengeti is dan weer het neusje van de zalm op het gebied van zonnebrillen. Verder verkopen we Dolce & Gabbana, Marco Polo, Mexx, Persol, Vogue, Jaguar en vele andere topmerken.

Lenzen en producten

MG Optics in Lubbeek deelt het lenzenaanbod in in periodes. Zo verkopen we daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. U kunt ook opteren voor multifocale lenzen of kleurlenzen. Voor de dagelijkse schoonmaakbeurt van uw lenzen kunt u kiezen tussen een alles-in-1-vloeistof en een peroxidesysteem dat beter reinigt, maar iets meer aandacht vergt. Wie moeilijk lenzen kan verdragen, kan bij MG Optics terecht voor kunstmatige oogdruppels of 'teardrops', die u rechtstreeks op uw ogen kunt aanbrengen. Ook speciale pakketten voor vliegtuigreizen, met flesjes die maximum 100 ml vloeistof bevatten, zijn bij ons beschikbaar.

Brillenglazen

MG Optics maakt uw bril precies op maat. Afhankelijk van het resultaat van uw oogmeting opteren we voor enkelvoudige glazen of multifocale glazen. Verder bieden we ook verdunde glazen, verkleurende glazen en zelfs zonneglazen op sterkte.

Tips en advies

MG Optics draagt het comfort van zijn klanten hoog in het vaandel. Daarom geven we u graag advies over het dagelijkse gebruik en onderhoud van zowel de montuur als de glazen van uw bril. Dat doen we in de winkel, maar ook op deze pagina.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!