Brasserie De Zwaan te Aarschot

Bert en Elke heten u welkom in de gezelligste brasserie van Aarschot.

Bij ons kan u elke dag terecht voor een heerlijke lunch, een verse kop koffie of een frisse pint in onze gezellige zaak of op ons verwarmd terras. Bij ons is het altijd terrasjesweer!


Onze kaart

In Brasserie De Zwaan te Aarschot kunt u elke dag opnieuw genieten van een overheerlijk slaatje, een verse kop koffie of een echte trappist. Bekijk ook zeker eens onze aangepaste menu's voor kinderen en groepen.

Lees meer...

Specialiteiten

Grootste aanbod van Spaanse wijn in de Benelux. We hebben ook een selectie van verse koffie en thee. Zijn eveneens gouverneur van trappistenbier en bieden tot slot ook fruitige en ijskoude gin-tonics aan. Onze specialiteit is onze passie. Daarom kan u onze wijn, koffie en thee ook kopen in grotere hoeveelheden om thuis verder te genieten.

Lees meer...

Feesten

In Brasserie De Zwaan kunt u terecht voor al uw feesten en recepties voor grote en kleine groepen. Voor elke gelegenheid hebben wij een gepast aanbod. Vraag er naar, er kunnen ook feesten worden gegeven op zondag!

Lees meer...

Fietsers

Kom even uitrusten tijdens uw fietstocht en maak terwijl gebruik van één van onze laadpunten voor uw elektrische fiets. Pech onderweg? Wij helpen je graag verder met basis reparatiemateriaal.

Lees meer...

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Brasserie De Zwaan te Aarschot? Wilt u onze openingsuren bekijken?

Contacteer ons