Brandbeveiliging Dewofire

Uw brandpreventie, brandblussers en brandbeveiliging te Kortrijk

Brandpreventie

Brandbeveiliging Dewofire gevestig in Kortrijk is een toonaangevend ISO gecertificeerd brandbeveiliging bedrijf. Brandbeveiliging Dewofire biedt een totaal oplossing inzake algemene brandpreventie op maat en behoefte van de klant. Dewofire maakt samen met zijn Apragaz erkend team "brandpreventiedossiers" op - dit conform het KB van maart 2014 - waarbij alle risico's in het bedrijf worden gereduceerd. Dewofire voorziet en keurt alle CBM (brandblussers, haspels, noodverlichtingen, signalisatie, evacuatieplannen, interne noodplannen en interne verkeersregelmenten) op de vluchtwegen.

Door onze sterke prijs kwaliteit verhouding biedt Brandbeveiliging Dewofire steeds duurzame en kwalitatieve materialen en diensten aan die voldoen aan alle eisen en normen.

Brandblussers

Brandbeveiliging Dewofire is een trendsetter in het optimaal beveiligen van uw onderneming, uw veiligheid is onze prioriteit. Dit zowel voor particulieren, kmo's en de grote bedrijven. Brandbeveiliging Dewofire is eveneens uw partner in verkoop en onderhoud van: brandblussers, led noodverlichting, haspels, rookmelders, co melders, vuurdekens, inbraakbeveiliging en zoveel meer...

Visie

Dewofire brandbeveiliging werkt en denkt op lange termijn met zijn klanten. Dewofire wil een transparante relatie onderhouden met zijn klanten, waarmee onze klanten kunnen genieten van een optimale dienstverlening gebaseerd op vertrouwen en vakkundigheid.