Bouwwerken Verdumat

Uw ervaren vakman in bouwwerken, vloeren, opritten en terrassen te Kuurne

Wij helpen u bouwen en verbouwen

Bent u particulier of ondernemer met (ver)bouwplannen? Zoekt u een professionele vakman voor uw renovatieproject? Dan biedt Verdumat u dé ideale oplossing voor al uw algemene bouwwerken in Kuurne!

Specialiteiten

Onze aannemer leidt uw verbouwing of nieuwbouw graag in goede banen. Dankzij jarenlange scholing en ervaring kunnen we elke klus aan. Ons professioneel team staat in voor diverse bouwwerken. Zo zorgen we voor een perfecte plaatsing van uw oprit of terras. Maar ook uw wandtegels in de badkamer of het toilet worden volgens de regels van de kunst geplaatst. Alle vloeren, zowel in natuursteen als in de klassieke, keramische tegel kunnen door u zelf voorgesteld worden om door ons te laten plaatsen. We houden ons niet enkel bezig met activiteiten in nieuwbouwwoningen maar ook met renovatieprojecten en verbouwingen.

Budgetvriendelijke prijzen

Zowel bij algemene renovatiewerken van een groot bedrijf als bij het verbouwen van een rijwoning kunt u rekenen op competitieve prijzen. Bovendien communiceren we duidelijk met u over alle kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Overtuigd van onze all-round service? Neem dan snel op met onze specialisten die uw algemene bouwwerken regio Kuurne tot een goed eind zullen brengen!