Bouwwerken Moens

Uw algemene bouwonderneming te Oudenaarde

Bouwbedrijf Oudenaarde

Bouwwerken Moens is een familiebedrijf, actief in de bouwsector sinds 1983 en kan steeds rekenen op meer dan 30 jaar ervaring. Het is 1983 als Marc Moens beslist een eigen bouwbedrijf op te richten, bouwwerken Moens was geboren, als éénmanszaak weliswaar. In 2006, na het behalen van een diploma bouwkunde ging zoon Davy Moens aan de slag in het bedrijf als werknemer en dit gedurende 8 jaar. Voldoende om genoeg werkervaring op te doen. In 2014 werd dan de stap gezet om Bouwwerken Moens om te zetten van éénmanszaak naar bvba. Sindsdien staan zowel Marc als Davy aan het hoofd van het bedrijf. Zij staan u graag bij met raad en daad bij al uw (ver)bouwplannen. Het feit dat het bedrijf bewust klein blijft en geen personeel in dienst heeft biedt als groot voordeel dat het de zaakvoerders zelf zijn die dagelijks op de werf aan de slag zijn. Wat het persoonlijk contact met de klant uiteraard enorm ten goede komt.

Wat doen wij

✔︎ Het uitvoeren van algemene metsel- en betonwerken
✔︎ Nieuwbouw: modern, klassiek, landelijk of hedendaags, wij bouwen uw woning volledig volgens plan van uw architect, dit met de meest kwalitatieve materialen en volledig volgens uw noden en wensen.
✔︎ Renovatie: iedere renovatie/bijbouw vormt een nieuwe uitdaging voor ons of ze nu klein of groot is, wij brengen ze steeds tot een goed einde.
✔︎ Tegelwerken: ook het plaatsen van vloer- en wandtegels behoort tot ons takenpakket of het nu binnen of buiten is, keramisch of natuursteen, vloer of terras, pad of oprit, geen tegel is ons vreemd.
✔︎ Voegwerken: wenst u uw woning of ander gebouw te laten voegen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u zoeken we aan de hand van de nodige stalen de juiste kleur, perfect passend bij uw woning.

Voor alle werken kan u steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.