Bouwonderneming Duvillier Jeffrey

Uw partner voor verbouwingen, renovaties, vloer- en wandtegels, opritten & terrassen regio Kortrijk

VERBOUWING EN RENOVATIES

Bouwonderneming Duvillier Jeffrey is uw specialist voor alle soorten renovatiewerken aan uw woning, winkel of bedrijfsruimte en dit zowel binnen als buiten. Onze dienstverlening is bijzonder veelzijdig.

Wij vinden het essentieel om goede afspraken met u te maken. Als wij langskomen, overlopen we samen met u welke werken er allemaal moeten uitgevoerd worden. U vertelt uw ideeën en voorkeuren en aan de hand daarvan maken wij een gedetailleerde werkplanning op. Uiteraard staan wij u bij, bij het maken van bepaalde keuzes.

VLOER- EN WANDTEGELS

De perfecte vloer voor uw woning? Die vertrouwt u toe aan een ervaren vakman met een jarenlange ervaring in vloer- en tegelwerken. Bouwonderneming Jeffrey Duvillier is uw specialist er zake. Overigens voeren wij de meeste projecten alleen uit. Dit in combinatie met mijn persoonlijke service aan particulieren en bedrijven.

Indien U wenst maken wij steeds een vrijblijvende prijsofferte op na een plaatsbezoek.

OPRITTEN EN TERRASSEN

Bouwonderneming Duvillier Jeffrey legt opritten en terrassen aan en zorgt ook voor de renovatie ervan. Dit kan zowel met klinkers, natuursteen of keramische tegels. ‚Äč Bouwonderneming Duvillier Jeffrey komt steeds bij u langs om de uit te voeren werken te bekijken. Wij bespreken alle mogelijkheden zoals het formaat van de tegels, de werkwijze, verdere vragen et....

U kan bij Bouwonderneming Duvillier Jeffrey steeds een vrijblijvende prijsofferte op maat aanvragen.

VRAAG UW OFFERTE VANDAAG NOG AAN »