Bouwonderneming B&V Construct

Uw bouwbedrijf voor alle verbouwingen en schrijnwerken in Kuurne & omstreken

Bouwen en verbouwen Kuurne

Bouwonderneming B&V Construct onder leiding van Bjorn Vanhee is sinds meer dan 10 jaar vertrouwd met alle woningstijlen. Wij werken altijd met duidelijke contracten én prijsafspraken. Hierbij zorgen we steeds voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij beschikken over een ruim en eigen machinepark die voor alle werken kunnen worden ingezet. Onze doelstellingen zijn duidelijk, we nemen geen enkel risico. Werken worden dan ook uitgevoerd volgens alle geldende veiligheids- en milieuregels.

Wij leggen de kwaliteitsgrens zeer hoog en kunnen dan ook terugblikken op een groot aantal tevreden klanten die via hun mond-tot-mondreclame onze beste publiciteit verzorgen.

  • Algemene verbouwingen
  • Schrijnwerken
  • Ramen en deuren in pvc, alu en hout
  • Aanleggen opritten en terrassen
  • Vloeren en wandtegels
  • Grond- en afbraakwerken
  • EPDM dakbedekking

Bouwplannen?

U bent aan het juiste adres! Of het nu gaat om een groot of klein project u kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte. U kan ons steeds bellen of mailen voor een afspraak.

Professionele aanpak mét visie!

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich veel particulieren en bedrijven. B&V Construct onder leiding van Bjorn Vanhee staat in Kuurne sinds jaar en dag gekend als een betrouwbare en gerespecteerde partner voor haar opdrachtgevers en onderaannemers. Betrouwbaar in de zin van afspraak is afspraak maar ook betrouwbaar in de zin van de kwaliteit van het geleverde werk. Daar maken we ons overigens geen zorgen over, daar geven wij garantie op! Vandaag de dag vraagt onze samenleving en maatschappij om een harmonieus samenspel tussen het voeren van een onderneming enerzijds en anderzijds de mens, veiligheid, het milieu en de maatschappij.