Boomverzorging Len Etienne

Uw ervaren boomverzorger te Herentals

Snoeien van bomen

Het onderhoud van bomen is zeer belangrijk. U kan beroep op de diensten van Boomverzorging Len Etienne, zo wordt uw jonge boom op die manier begeleid naar een prachtig volwassen exemplaar met een mooi ontwikkelde kroon.

Boomverzorging

Boomverzorging Len Etienne verzorgt het begeleiden van bomen vanaf van planten tot en met het rooien. Deze begeleiding is gericht op het optimaal krijgen en houden van de groeiomstandigheden zowel boven- als ondergronds. Door een goede boomverzorging wordt bereikt dat de boom aan de gestelde eisen voldoet.

Unieke houtcreaties

Laat u inspireren door natuurlijke unieke houtcreaties. Wij maken houten creaties zoals tafelbladen of werkbladen, houten bijzettafels of salontafels uit boomstamschijven met houten of ijzeren onderstel, ambachtelijke houten tuindecoraties zoals tuinbanken, schommels en meer..

Veteraanbomen

Een veteranenboom is doorgaans van grote ecologische waarde en verdient goede zorgen, daarom laat je veteranensnoei best over aan een geschoolde en ervaren vakman. Boomverzorger Len Etienne houdt de boom zo lang mogelijk in een goede conditie.

Bosbeheer - Landschapsbeheer

U kan Boomverzorging Len Etienne inschakelen voor nauwkeurig en professioneel bosbeheer en landschapsbeheer zoals aanplanting bos en bosranden, aanbrengen van wildbescherming, omvormen van naaldbossen naar inheemse boomsoorten, bestrijden van amerikaanse vogelkers, uitdunnen van bossen, snoeien en vellen van bossen of landschapsgebieden.

Vellen - verwijderen

Boomverzorger Len Etienne is gespecialiseerd in het vellen, afbreken, verwijderen en rooien van bomen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen of op locaties met een beperkte ruimte. Wij brengen de boom veilig naar beneden en verwijderen indien gewenst alle houtresten.

Boomhutten

Heeft u zelf een boomhut ontwerp of wilt u expertise inschakelen? Wij ontwerpen en bouwen uw boomhut volledig naar wens. U hoeft zich niet te beperken tot het idee van de traditionele boomhut. Een boomhut kan zoveel meer zijn, zoals een uniek gastenverblijf of zelfs een bijzondere extra werkplaats, kantoorruimte of speelhut voor je kinderen.

Aanplanten - Verplanten

Door ons worden bomen professioneel aangeplant of verplant. Wij geven gericht advies zodat de u de juiste keuze kan maken voor het aanplanten van een mooie boomsoort op de juiste plaats.

Stormschade

Als u stormschade hebt aan bomen kunnen wij de eventuele beschadigde, gescheurde, ontwortelde of omgevallen boom herstellen door verankeringen of de boom op een veilige manier verwijderen. Laat uw bomen tijdig controleren en verzorgen, zo voorkomt u eventuele schade.

Houtzagerij

Bomen kunnen vakkundig door ons verwijderd en verzaagd worden, wij kunnen boomstammen verzagen van 40cm tot 1m30 breed en dit kan overal ter plaatse gebeuren. Vervolgens kunnen we indien gewenst ook de boomstammen verzagen tot planken of boomstamschijven.