Boetiek Chenz

Dameskleding & accessoires Bekkevoort

Dameskleding

U zoekt mooie en trendy dameskleding in de regio Bekkevoort? Of u wil er op uw bedrijfsfeest stijlvol uitzien? Bent u jong van geest en gaat u graag uit? Spring dan zeker eens binnen bij Boetiek Chenz voor een uitgebreid assortiment dameskleding & accessoires.

Wij hebben collecties voor dames van alle leeftijden en van maat 34 tot 46. Dankzij mijn persoonlijke aanpak kan ik u helpen uitkiezen met kwaliteitsvol en trendy kleding! Breng zeker eens een bezoek aan Boetiek Chenz in Bekkevoort voor jong, klassiek, gekleed en trendy kleding! Wat u ook zoekt, u vindt het bij ons, al jaren een vaste waarde in de regio. Boetiek Chenz volgt de laatste trends en vernieuwt regelmatig haar collectie. Bekijk onze facebook voor de laatste nieuwtjes!

Onze merken: Vila Joy, Quinze heures trente, Tatu, Rhetorique, Jus d'Orange, Amor De Cuba

We staan garant voor merken van topkwaliteit en geven u graag gericht advies om de perfecte outfit uit kiezen. Chenz Boetiek in Bekkevoort is een paradijs voor modeliefhebbers. U kan er kwaliteitsvolle dameskleding en accessoires kiezen, passen en kopen en dit alles in een ongedwongen sfeer. Kwaliteit, gerenommeerde merken en klantvriendelijkheid zijn troeven die het verschil maken. We hebben dan ook tal van trouwe, tevreden klanten in de ruime regio van Bekkevoort.

Accessoires

Naast dameskleding van bovenstaande merken, hebben we ook een collectie accessoires (juwelen, sjaals en handtassen) die zorgvuldig gekozen zijn zodat zij perfect bij onze kleding passen. U gaat dus naar huis met een complete outfit. Advies nodig? Wij staan voor u paraat!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Boetiek Chenz? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Contacteer ons