Boekhoudkantoor Herentals

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

 

Over Boekhoudkantoor Vercammen

Boekhoudkantoor Vercammen te Herentals (Noorderwijk) werd in 1978 opgericht door Jan Vercammen, eerst werkte hij thuis in een klein bureau, in 1998 kwam zoon Tim bij in het kantoor. Het kantoor groeide gestaag en in 2002 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie. De eerste medewerkster, Sofie, werd in 2004 aangeworven en even later kwam ook dochter Marjan in het kantoor werken.

 

Oplossingen op maat

Boekhoudkantoor Vercammen heeft door de jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd inzake betrouwbaarheid, scherpe prijzen en een doorgedreven service naar de klant toe. Ons startersadvies is gratis en wij helpen onze klanten met oplossingen op maat van de specifieke situatie. Wij leveren een totaal service waar boekhouding, fiscaliteit en het sociale luik van de dossiers op elkaar worden afgestemd.

Boekhoudkantoor Vercammen is uw erkend boekhouder, fiscalist voor belastingen (aangiften & advies), boekhouding en BTW (zelfstandigen, KMO's & vrije beroepen), starters service (formaliteiten & advies) te Herentals!