QFK Tax Accountants

Uw boekhoudkantoor voor Herentals met ervaren boekhouder en accountant

Een ervaren boekhouder voor Herentals

QFK Tax Accountants is als boekhouder en accountant actief in het voeren van de boekhouding voor eenmanszaken en familiaal gehouden KMO’s in Olen, Turnhout en omgeving. Gestart in 1992, kunnen wij terugvallen op ruime ervaring in ons vakgebied. Ons team staat garant voor een persoonlijke en directe aanpak van uw boekhouding en begeleiding op maat van uw onderneming.

Als ondernemer staat u centraal. Wij zijn uw partner in start en groei…. ook naar de volgende generatie.

Boekhouding & Accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen.

Fiscaal & Juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden. Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

Klankbord & Coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture…. Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert. Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us!