Fotoalbums

Krist Boddin

Krist Boddin is uw schildersbedrijf voor Meulebeke en Roeselare met een eigen meubellakkerij, waardoor wij uw interieur EN uw meubels de gewenste look geven. Naast schilderen van muren en plafonds, spuitlakken wij deuren, radiatoren, maatwerk in MDF, hout, glas, metalen en kunsstoffen. Maar ook bestaande meubels krijgen bij ons een nieuw leven. Heeft u een specifieke vraag neem dan zeker contact op.

Over Krist Boddin

Krist Boddin geeft uw interieur en uw meubels een nieuwe dimensie... Als schilder geven wij u graag kleuradvies én stijladvies voor uw interieur. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw kleuren... Zowel muren als plafonds werken wij af tot in de kleinste details zodat uw living, keuken, badkamer, slaapkamer, bureau, kinderkamer, ... een weerspiegeling wordt van hoe u het écht wilt. Dit kan gaan van rustieke tot ultramoderne afwerkingen. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het lakken van meubels zodat het totaalplaatje volledig op elkaar inspeelt.

In ons schildersbedrijf beschikken wij ook over een moderne meubellakkerij waarin het spuiten van alle mogelijke nieuwe of bestaande meubels een must is. Dit kan gaan van op maat gemaakte MDF kasten en deuren, radiatoren, keukens (nieuw of aan vernieuwing toe), tot het opnieuw behandelen van een erfstuk van oma. Wij bieden u een uitgebreide waaier van afwerkingen, gaande van klassiek lakwerk tot heel specifieke materialen zoals glas of inox. 

Als schilder heb ik me gespecialiseerd als meubellakker en beschikken wij  over de nodige ruimte in onze spuitlakkerij. Met de juiste verven en pistolen voorzien wij uw materialen van een nieuwe of vernieuwende laag lakwerk. Uw kleinmeubelen en uw geliefde interieuracessoires krijgen een tweede leven en zien er stralend uit. Maar ook nieuwe, op maat gemaakte meubels kunnen bij ons gelakt worden. 

Krist Boddin focust zich vooral op kwaliteit en precisie. Ons doel is voor u het perfecte schilder & lakwerk te realiseren. Want uw interieur is mijn visitekaartje...

Lakwerk

Wij geven uw meubels een nieuwe uitstraling. Spuitlakken in zijde-, mat- of hoogglans is dé oplossing! Dit kan voor nieuwe projecten in MDF of bestaande keukens, deuren, kasten, verwarmingselementen of radiatoren als voor trapleuningen. De stukken worden voorzien van de nodige grondlagen en worden handmatig geschuurd, zo bereiken we het ideale eindreseltaat. Het lakwerk wordt gespoten in hoge kwaliteitsverven naar de wensen van de klant. Bij ons komt kwalitatieve afwerking op de eerste plaats.

Schilderwerk

Zin om uw interieur een nieuwe boost te geven? Krist Boddin verzorgt zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk. Voor de totaalinrichting van uw interieur begeleidt Krist u, rekening houdend met uw stijl en keuzes. Wij beschikken over de meest recente staalboeken van behangpapier. Samen met onze kleurenadviseur helpen wij u verder met de kleuren en de materialen die beantwoorden aan uw persoonlijke wensen. Dit kan gecombineerd worden met het spuitwerk. vb uw keuken krijgt een opfrissing, dan kan de radiator en de keukenkasten een nieuw laklaagje krijgen die perfect matchen met de muren en plafond.

Het buitenschilderwerk krijgt een grondige opfrissing. Uw muren, uw deuren en uw vensters zien er terug nieuw uit. Uw gevel krijgt eerst een technisch advies en zo kan uw gevel behandeld worden voor jarenlang.

Beitsen en vernissen

Heb je een kast, wandmeubel, bijzettafel, slaapkamermeubel,... dat je graag naturel zou zien. Dan kan dit door het te beitsen en/of vernissen, want hier blijf je de structuur van het hout zien en creëer je warm gevoel in uw leefruimte. Maar ook nieuwe ontwerpen kunnen we beitsen en vernissen. U kan kiezen uit verschillende beitskleuren en verschillende glansgraden van vernis.  Breng gerust uw meubel binnen, wij zorgen voor de gewenste afwerking...

Uw schilderwerken - lakwerk - interieurinrichting - totaalinrichting voor Meulebeke en Roeselare

Foto's

Video's

Lakkerij Boddin

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Krist Boddin.

Contact

Krist Boddin

Gentstraat 50, 8760 Meulebeke
  • Artistiek maatwerk
  • Beitsen en vernissen
  • Designmeubelen
  • Interieurcreatie
  • Interieurinrichting
  • Lakwerk
  • Muurbekleding
  • Schilderwerken
  • Totaalinrichting
T0478 33 89 75
Ond. nr.0893.182.136