B&B Den Engel

Uw bed and breakfast, B&B en hotel voor de regio Kortenberg

Bed and breakfast Kortenberg

Welkom bij ‘Den Engel’, een charmante Bed & Breakfast / Boutique Hotel in Erps-Kwerps, hartje Vlaams-Brabant. Den Engel huisvest een luxueus verblijf speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zakenman of toerist en is gelegen in de charmante dorpskern van Erps-Kwerps vlak tegenover de prachtige neogotische St. Amanduskerk en te midden andere residentiele geschiedkundige & architecturale pareltjes. Erps-Kwerps vormt tevens de perfecte uitvalsbasis naar internationale luchthaven en steden als Brussel, Mechelen en Leuven met uitstekende verbinding via openbaar vervoer.

B&B Den Engel is door toerisme Vlaanderen erkend en vergund als 4 sterren B&B en 3 sterren hotel. Met meer dan 255 reviews op Booking.com hebben we een gemiddelde score van 9.7/10!

Onze kamers

Al onze kamers zijn uniek met hun eigen thema, zijn zeer ruim, hebben een privé toegang & badkamer, regendouche en alle modern comfort (smart TV, gratis wifi, stereo, kluisje, centrale verwarming). De bovenverdieping van de kamers is toegankelijk via een draaitrap. Koffie, thee en water worden u gratis aangeboden. Alle kamers hebben een keuken, een kleine kitchenette voor de kleinste kamer tot een volledig ingerichte keuken voor de 'Merckx suite'. Ontbijt nuttigt u in het statige salon in de hoofdwoning van de B&B.