BMW Sneyers Herentals

Uw BMW en MINI concessiehouder te Herentals

Erkende BMW en MINI Dealer

Sneyers, erkend BMW en MINI dealer, is reeds sinds 1958 voor BMW en sinds 2001 ook voor MINI het vertrouwde adres voor Herentals en omgeving. Sinds 2013 heeft Filip Sneyers de fakkel overgenomen van het familiebedrijf dat nu zijn derde generatie ingaat.

Een BMW garage op maat van de klant

Bij BMW Concessie Sneyers komen alle gerelateerde aspecten aan bod; verkoop, naverkoop, onderhoud en herstellingen, banden en onze erkende carrosserieafdeling, ‘One Stop Shopping’ dus. Op maat van de klant maar steeds onder het waakzame oog van de strenge BMW-normen. Onze medewerkers volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op de markt en kunnen dus accuraat inspelen op de recentste behoeften omtrent mobiliteit.

Hybride wagens

Ons reeds zeer volledige aanbod zal in de komende jaren blijven groeien. Een klant kiest een wagen met gezond verstand en emoties. Daarom biedt BMW nu ook groene en aantrekkelijk geprijsde wagens aan. Voor ons geldt nog steeds het motto “klant is Koning”, en ons team zet zich elke dag weer 100% in om u als klant tevreden te stellen. Wij heten u steeds van harte welkom om de wereld van BMW Garage Sneyers te ontdekken en uw leven nóg meer rijplezier te geven!

Stockwagens

BMW Stockwagens Garage Sneyers HerentalsProefrit aanvragen

Tweedehandswagens

BMW Tweedehandswagens Garage Sneyers HerentalsContacteer ons

Onderhoud/herstellingen

Herstellingen en onderhoud BMW Garage Sneyers HerentalsService afspraak

Carrosserie

Carrosserie BMW Garage Sneyers HerentalsOfferte aanvragen