Experts in finance & accountancy

De naam Blueground kom uit de mijnbouw en verwijst naar de harde ertslaag waaruit men diamanten delft. Het ontdekken van échte diamanten laat Blueground over aan een andere sector, het gaat ons om de symboliek.

Ongekende mogelijkheden

Blueground graaft in de cijfers van je onderneming, het fundament van je zaak Blueground gaat met jou op zoek naar kansen om je onderneming te optimaliseren. We brengen hiervoor ongeziene en ongekende mogelijkheden van je onderneming naar boven.

Betrokken en dichtbij

Blueground is de betrokken partner van ‘achter de koek’, jouw financieel kenniscentrum waar verschillende expertises samenwerken. Blueground volgt je onderneming van dichtbij op

Advies in de 21e eeuw

Wat startte in 1971 als een kleine eenmanszaak groeide uit tot een gewaardeerd accountantskantoor. Blueground vertaalt de visie van je onderneming naar een duurzaam economisch succes. Steeds rekening houdend met de snel wijzigende wetgeving en de snelheidseconomie waarin we ons vandaag bevinden.

Boekhouden

Om in de complexe snel wijzigende wetgeving van het boekhouden een overzicht te behouden is het, zeker vandaag, een noodzaak om als starter of gevestigde onderneming beroep te doen op een expert.

Fiscaal advies

Belastingen, successie, investeren, … het algemene kostenplaatje. Het draait rond cijfers. Cijfers die je kent en minder gekend zijn, wij boren ze voor je op.

Directe belastingen en BTW

Onze experts geven je graag het antwoord en de verschillende mogelijke oplossingen op je vragen en bedenkingen. Wij doen het graag voor jou, zo kun jij je concentreren op je business zelf.

Consultancy

We helpen onze klanten bij de meest complexe bedrijfsproblemen, van strategie tot implementatie. We geven advies en voeren uit. Zo kan jouw bedrijf opereren in de markt van vandaag en gelanceerd worden in de markt van morgen.

Vestigingen

Blueground Vlezenbeek

Pedestraat 91,
1602 Vlezenbeek

Directe belastingen Brussel

Louizalaan 500,
1050 Brussel

Fiscaal advies Keerbergen

Emiel Opdebeecklaan 32, 3140 Keerbergen

Boekhouden Tubize

Haachtsesteenweg 37, 3140 Keerbergen

Blueground Gooik

Wijngaardstraat 89,
1755 Gooik

Blueground

Contacteer ons

Contacteer ons