Fotoalbums

Bloemsierkunst Van Landuyt

Uw bloemenzaak, bloemenwinkel, boeketten, bloemen en planten, bloemwerk te Aalst

Bloemsierkunst Van Landuyt te Aalst (Gijzegem) is een familiezaak die al sinds 1978 bestaat. In 2003 werd de bloemenwinkel overgenomen door Nathalie Van Landuyt die aan een fleurig avontuur begon. Met enorme passie voor het vak streeft zij steeds naar iets vernieuwend om haar klanten te verwennen. Wij hebben allerlei bloemstukken, rouwwerk, trouwboeketten, boeketten & ruikers, bloemen, planten, tuinplanten en ook gelegenheidswerk (zoals valentijn, moederdag,...).

Wij leveren gratis bloemen in de regio Aalst en Dendermonde, ook is er levering mogelijk aan bedrijven. Er is een ruime parking voorzien voor de deur.

Bloemenabonnement verkrijgbaar

Indien je graag elke week verse bloemen in huis wenst, kan je een bloemenabonnement verkrijgen bij Bloemsierkunst Van Landuyt te Aalst en wij zorgen wekelijks voor een vers bloemetje.

Nieuws & activiteiten

Levering boeketjes

Hallo iedereen, Aangezien we allemaal nog zeker tot 17 april in ons 'kot' moeten blijven, is het mss tijd om onszelf (of iemand anders) eens te verwennen met een bloemetje🌷🌷 Daarom geven we jullie de mogelijkheid om vanaf volgende week een fleurig boeketje te bestellen.   🚛De gratis levering...
lees meer
Levering boeketjes

corona virus

Beste klanten, zoals jullie al vernomen hebben heeft de federale regering beslist dat alle winkels met uitzondering van de voedingswinkels in het weekend dicht moeten blijven. Dus wij ook. Voor wie toch nog een bloemetje nodig heeft zijn wij telefonisch te bereiken en leveren wij dit zaterdag...
lees meer
corona virus
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Hartelijk dank voor de mooie bloemen, een fleurig momentje en een sprankeltje lente in deze barre dagen van strijd tegen het coronavirus.
Het ganse team van WZC Aqua Vitae
- Geert Batselier
Bedankt voor de fantastische service!
Het boeket dat jullie samengesteld hebben is prachtig bevonden door mijn vriendin.
- Sarah Meevis
meer recensies

Contact

Bloemsierkunst Van Landuyt

Pachthofstraat 24, 9308 Gijzegem
  • Bloemen & planten
  • Bloemenwinkel
  • Bloemenzaak
  • Bloemsierkunst
Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u-12.00u, 13.30u-18.30u
Woensdag 08.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Donderdag 08.30u-12.00u, 13.30u-18.30u
Vrijdag 08.30u-12.00u, 13.30u-18.30u
Zaterdag 08.30u-18.00u
Zondag 09.00u-12.00u