Bloemisterij Jennes

Uw bloemisterij te Wommelgem voor bloemen, boeketten, decoratie en tuinaanleg

Bloemisterij Wommelgem

Bloemisterij Jennes werd in 1945 gesticht door Rik Jennes, die begon met het kweken van dahlia’s, die al snel gevolgd werden door bol – en knolbloemen zoals gladiolen, tulpen, irissen, enz… Na de overname door Eddy Jennes in 1977 werd er nogmaals sterk uitgebreid en werd er naast snijbloemen tevens meer nadruk gelegd op kamerplanten en bloeiende planten, die deels uit de eigen teelt kwamen. Bloemisterij Jennes ging zich tevens toeleggen op teelt van geraniums en het beplanten van bloembakken die de klanten in het voorjaar kwamen binnenbrengen.

Sinds 1990 heeft Bloemisterij zich onder andere gespecialiseerd in de teelt van geurgeraniums, zowel voor de groot – als detailhandel. Vandaag komen mensen van ver naar Wommelgem voor deze specialiteit. In 2000 is er voor Bloemisterij weer een nieuw tijdperk aangebroken met de overgang in een vennootschap samen met dochter Els en Erik. Sindsdien organiseert Bloemisterij Jennes 2 keer per jaar opendeurdagen. Het laatste weekend van April tonen wij op deze opendeurdag onze perkplanten en zomerbeplantingen. Het laatste weekend van november houden wij open huis in het teken van Kerstmis.

Bloemen, boeketten en decoratie

Buiten deze piekmomenten, kan u nog steeds bij Bloemisterij Jennes in Wommelgem terecht voor snijbloemen, kamerplanten, bloeiende planten. Tevens leveren wij bloemenabonnementen, kerkversieringen, bruiksboeketten, grafbloemwerken, enz.