Workshops

Door de corona liggen alle workshops voor onbepaalde tijd stil.

Alle workshops gaan door in Seniorplaza, zaal "de Lounge", Overwinningsstraat 133 te Willebroek. Hier beschikken we over ruime werktafels met stoelen om comfortabel te werken. U kan hier ook iets drinken. 

Voor alle workshops worden de bloemen verzorgd door Het Groene Huis.


Bloemschikken Het Groene Huis WillebroekBloemschikken Het Groene Huis Willebroek

Bloemschikken

U houdt van bloemen en planten en geniet ervan om voor elke gelegenheid een bloemstuk in huis te halen. U wilt zelf uw feesttafel versieren of voor kerstdecoratie zorgen of een bloemstuk maken voor op het graf van een dierbare overledene.

Wij organiseren workshops bloemschikken waar u een aantal basistechnieken leert en vooral zelf een prachtig seizoensgebonden bloemstuk maakt.

▸ We ontvangen u in een aangenaam kader en de sfeer is ontspannen en gemoedelijk.
▸ De groepen zijn beperkt en de begeleiding is zeer intens.
▸ Door onze persoonlijke aanpak zijn de workshops voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring.
▸ Wij zorgen er voor dat de werkstukken vernieuwend en zeer goed voorbereid zijn. Daardoor blijft het ook boeiend voor onze trouwe klanten.

Cursisten die reeds een jaar achter de rug hebben zullen uiteraard weer andere arrangementen maken.

Bekijk hier alvast enkele sfeerbeelden.


Jaarcursus

Deze jaarcursus bestaat uit 10 lessen (van september t/m juni) en is geschikt voor iedereen die graag met bloemen bezig is. U maakt elke les een ander stuk en oefent diverse technieken. Op die manier haalt u elke maand een nieuw bloemstuk in huis.

We variëren eindeloos en leren om op de juiste manier bloemen, hulpmaterialen,… correct te gebruiken. U leert ook de juiste bloemennamen, combinaties, verhoudingen, oog voor afwerking,… Cursisten die reeds een jaar achter de rug hebben zullen weer andere arrangementen maken.


Thema-workshop

U houdt van bloemschikken maar vindt de maandelijkse lessen te intensief? Geen probleem, dan zijn de thema-workshops echt iets voor u. Deze workshops geven u de mogelijkheid om telkens een seizoensgebonden bloemstuk in huis te halen zoals bijvoorbeeld met Pasen en Kerstmis.

Tijdens elke workshop krijgt u talrijke tips en ideeën om nadien ook thuis aan de slag te kunnen. De workshops worden steeds aangekondigd bij “NIEUWS”.

CONTACTEER ONS