Bloemenwinkel Groen en Meer

Uw bloemen- en plantenwinkel te Maasmechelen

Meer dan een bloemen- en plantenwinkel

Groen en Meer te Maasmechelen is een moderne bloemen- en plantenwinkel. Zoals de naam het zegt vindt u er ook “meer” dan alleen bloemen. U kan er ook terecht voor decoratieartikelen en woonaccessoires. Onze bloemen en planten zijn steeds afgestemd op de jaargetijden en we werken dan ook graag met seizoensgebonden materialen. Voor 1-jarigen, vaste planten en zomerplantjes kan u er terecht vanaf half april tot half november. De zaakvoerder Cindy Hoeven en haar medewerkers hebben een passie voor geuren voor een fleurige sfeer in de winkel, steeds vriendelijk en met een lach.

  • Gratis levering in Maasmechelen
  • Gratis parking voor de deur
  • Klantenkaart
  • Workshops voor kinderen en volwassenen

Specialisatie gelegenheidsbloemstukken

✔ Grafwerk: Bloemen zijn er voor emotionele momenten, een waardig afscheid waarbij wij ons verdriet uitdrukken in een mooi verzorgd bloemstuk dat perfect past bij de overledene. Voor bloemstukken, boeketten, grafstukken, kiststukken, kransen, urne stukken maar ook voor rouwlinten of speciale wensen staat het team van Groen en Meer voor u klaar. Bezoek ons in de winkel en wij maken graag tijd voor u.

✔ Bloemstukken: In de zaak vindt u steeds een groot assortiment aan bloemstukken. Van een romantisch bloemstuk tot een modern stuk. Wekelijks worden er dagverse bloemen verwerkt in de bloemsierkunst. Wenst u iets speciaals of op maat? Neem dan op tijd contact op.

✔ Boeketten: Voor elke gelegenheid is een ruiker bloemen altijd op zijn plaats. Groen en Meer maakt handgebonden boeketten in diverse stijlen, kleuren en formaten voor ieders budget. U kan kiezen uit voorgemaakte boeketten of zelf een boeket laten samenstellen waarbij u een grote keuze hebt uit dagverse snijbloemen volgens seizoen.

✔ Bruidswerk: Uw huwelijksdag, één van de mooiste dagen van uw leven. Voor de aankleding voor uw trouwfeest denken en helpen wij graag met u mee. Bloemstukken voor uw feestzaal, decoratie voor de kerkviering, trouwwagen, corsage en bruidsboeketten voor de bruid en bruidsmeisjes bereidden wij tot de puntjes voor, zodat u kan genieten van deze speciale dag.

✔ Bedrijfsbloemen: Het team van Groen en Meer komt ook tot bij u in uw bedrijf om de sfeer te verhogen voor uw klanten en medewerkers. Van inkleding van uw bureau, ontvangstruimte en receptie tot vergaderzalen met bloemstukken en decoratieartikelen zoals u dat wenst, op maat en volgens eigen budget.

CONTACTEER ONS