De Eeuwige Lente

Uw bloemen en plantenwinkel te Kruibeke

Sinds 1995 is Ilse Palmkoeck gestart met bloemenspeciaalzaak "De Eeuwige Lente" te Kruibeke (Bazel). De specialiteiten zijn o.a. handgebonden boeketten, bloemstukken, bruidswerk, rouwwerk en de meeste seizoensplantjes. Bekijk hier onze albums met foto's per seizoen.

Bloemwerk

Onze bloemencreaties hebben een lieflijk en naturel karakter. Zo worden kleuren en materialen perfect aangevoeld en op elkaar afgestemd. We houden van natuurlijke materialen, stijlvol en compact bloemwerk met hartverwarmende details. Met veel passie werk ik samen met Nele, voortdurend aan nieuwe creaties. Vazen, potten en veel leuke accesoires bieden ons altijd een uitdaging om bloemencreaties te maken. Wij verkopen zowel bloemstukken als boeketten en dit allemaal seizoensgebonden. Bloemencreaties staan vaak klaar zodat klanten ze direct kunnen meenemen.

Planten

 
planten de eeuwige lente

We hebben steeds een volledig assortiment aan binnenplanten, plantencreaties en buitenplanten (seizoensplanten). Naast bloemen zoals viooltjes of winterheide kunnen ook sierkolen, bessendragende plantjes voor kleur zorgen in de herfst tuinen!

Woonaccessoires

 
woonaccessoires de eeuwige lente

Tasjes & doosjes, paraplu's, flessen, tekstbordjes, ... Alles in de mooie retro look en het nieuwe boerenbont. Lieve printjes en vrolijke pastelkleurtjes, maar ook de ingetogen elegantie van het puur combineren van lieflijk en wat stoerder natuurlijke materialen.

Rouwwerk

 
rouwwerken de eeuwige lente

De Eeuwige Lente te Kruibeke maakt voor u prachtige rouwstukken en kistversieringen. Wij kiezen samen met u de bloemen voor het rouwwerk en leveren dit op het afgesproken tijdstip aan de kerk of rouwcentrum. Kom steeds vrijblijvend kijken in ons eigen album.

Bruidswerk

 
bruidswerk de eeuwige lente

De Eeuwige Lente uit Kruibeke verzorgt al uw bloemwerk voor de mooiste dag van uw leven. Van bruidsboeket tot corsage, van tafelstuk tot het versieren van de kerk en feestzaal, het kan allemaal. Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi resultaat. Contacteer ons.