Fotoalbums

Bloembinderij Beau Terra

Bloembinderij Beau Terra te Keerbergen is een echte familiezaak die in 2006 begon aan een fleurig avontuur.

Met pure passie voor het vak en de ambacht om bloemen en planten een meerwaarde te geven in uw interieur zijn wij steeds op zoek naar het vernieuwende om onze klanten te verwennen.

Als kers op de taart werd onze zaak 2de finalist Beste florist van België. Met dank aan Maria, eveneens de moeder, die reeds 35 jaar in de bloemenwereld actief is.

Bloemwerken vol vakmanschap

Van onze verse snijbloemen toveren we bij Beau Terra het boeket of bloemstuk dat u wenst en dat zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger.

Boeketten

Een boeket bloemen doet het 'm altijd. Het is dan ook het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Een bedankje? Een geschenk? Bloemen om het huis op te fleuren?

Bij Beau Terra maken we altijd gebruik van verse snijbloemen waarmee we een prachtig boeket samenstellen.

Bloemstukken

Welke vorm of variatie van bloemstuk je ook kiest, bij Beau Terra stap je buiten met een mooi afgewerkt bloemstuk, met oog voor detail.

De meest gekozen bloemstukken bij Beau Terra zijn de stukken die gemaakt worden in een sierpot. Ook corsages en (kerst)kransen zijn populaire bloemstukken. Onze creativiteit sprankelt uit elke bloem.

Planten

Groen in huis zorgt gelijk voor leven in huis. Bij Beau Terra kun je kiezen uit een selectie van mooie, gezonde planten.

Wij geven je uiteraard graag enkele tips waarmee je deze planten een lang(er) leven kunt geven.

Abonnement

Heb je graag elke week verse bloemen in huis? Neem een abonnement bij Beau Terra en wij zorgen wekelijks voor een vers bloemetje.

Plan(t) uw mooiste huwelijk!

Beau Terra is uw specialist in bruidswerk. Een huwelijk zonder een bruidsboeket? Dat is ongezien! Bij Beau Terra weten we hoe belangrijk een huwelijksdag is.

Daarom specialiseerden we ons in bloemwerken voor deze grote dag! Naast het bruidsboeket moeten ook heel wat andere details piekfijn in orde zijn. Dit zijn onze toppers:

 • huwelijken beau terra
 • de corsage voor de bruidegom
 • de haarversiering voor de bruid
 • de bloemopsmuk voor de bruidsmeisjes
 • de bloemwerkjes voor in de auto
 • de aankleding van de feestzaal en de tafels...
 • Bij bruidswerk komt dus meer kijken dan dat ene boeket. De mogelijkheden bij bruidswerk zijn oneindig. Wij staan je graag bij met de keuze van de geschikte bloemen voor alle facetten van uw huwelijksdag.

Rouwwerk voor een gepast afscheid

Afscheid nemen is nooit aangenaam. Niemand neemt graag afscheid. Als u toch afscheid moet nemen, hoort daar vaak een bloemetje bij.

Bij deze emotionele gebeurtenis zorgt passend rouwwerk steeds voor de mooiste laatste groet. Bij Beau Terra nemen we bloemen, kistversiering, grafstukken en rouwkransen heel serieus.

Onze medewerkers geven u graag advies en zoeken samen met u uit welk rouwwerk passend is.

Bedrijven in de bloemetjes

Bedrijven abonnement Beau Terra. Als bedrijf is het belangrijk een goede indruk na te laten. Dat doe je met service en professionaliteit.

Ook met de juiste sfeer bereik je het passende effect. Met bloemen en planten maak je van de inkomhal, kantoren, receptie,… aangename ruimtes om in te vertoeven.

Gifts

Niet alleen bloemen zijn leuk om te geven of te krijgen, ook allerlei geschenken! Geschenken, die net als bloemen en planten, voor een bepaalde sfeer zorgen, vindt u ook bij Beau Terra.

Beau Terra heeft een mooi aanbod aan decoratiemateriaal. Deze unieke gifts gaan van vazen, over kussens en plaids tot geurkaarsen.

Kom ons aanbod bekijken in de winkel! U bent steeds welkom tijdens onze openingsuren.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bloembinderij Beau Terra.

Contact

Bloembinderij Beau Terra

Oudstrijderslaan 46, 3140 Keerbergen
 • Bloembinderij
 • Bloemen & planten
 • Bloemenwinkel
 • Bloemenzaak
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30u-12.30u, 13.30u-18.30u
Woensdag 09.30u-12.30u, 13.30u-18.30u
Donderdag 09.30u-12.30u, 13.30u-18.30u
Vrijdag 09.30u-12.30u, 13.30u-18.30u
Zaterdag 09.30u-18.00u
Zondag 10.00u-14.00u