!na er even tussen uit te zijn heeft onze webshop een nieuw kleedje!

 

 

Bistro Evarist

Bistro Evarist: grootvaders keuken met pure smaken  

De ambachtelijke bistronomie

De keuken van Bistro Evarist is grootvaders keuken met pure smaken. Waarbij de combinatie van de hoogste kwaliteit van producten met ambachtelijke bistronomie aan democratische prijs hoog in het vaandel is verheven.   

Geschiedenis

Bistro Evarist is opgericht in 2018 door Silke Heylen en Johan Verschooren. Gelegen aan de opkomende en trendy wijk het looks te Lier. 

De naamgeving van Bistro Evarist is verbonden aan Silke’s grootvader Evarist. Die als gerenommeerde schrijnwerker-interieurontwerper  over heel de Antwerpse kempenzone  en ver daar  buiten beroemd is. Hiervan vindt men ettelijke elementen geënt   terug in het Interieur.

Hun klanten zijn erg welkom op deze warme en gastvrije plek!

Biografie

Silke en Johan hebben beiden een passie voor eten en drinken én het onthalen van mensen. Daarom startten ze met Bistro Evarist te Lier.

Je kan bij hen terecht voor een lekkere drank tot een uitgebreid menu. Ze bouwen aan een plek waar jong en oud zich thuis kan voelen.

Eind 2019 is bistro Evarist voor gedragen om opgenomen te worden in een vooraanstaand gastronomische en bistronomische gids.  

Dit weerspiegelt zich ook in de kaart. Die beetje bij beetje werd omgevormd tot wat ze vandaag is.

 

We hopen u snel te mogen ontmoeten!