Bistro Evarist

Uw bistro op grootvaders wijze voor een bijzonder ontbijt, een gezellige lunch of een speciaal diner te Lier

De beste Bistro van Lier

Onze missie is klanten laten genieten van een huiselijke en familiale keuken in een kader waar iedereen zich thuis kan voelen. Onze bistro ligt op de kruising van de wijken ‘het Looks’ en ‘de Berlarij’, vlakbij de parking Gasthuisvest.

We bieden een eerlijke kwaliteitsvolle keuken met vers bereide gerechtewn en scherpe prijzen. We werken met een lokale bakker en een kwaliteitsslager om de juiste ingrediënten te vinden.

Geschiedenis

Op de ramen en het uithangbord staat “Bistro Evarist” te pronken. Vele vragen zich af: wie of wat is Evarist? De juiste vraag is: wie is Evarist? Evarist is de grootvader van medeoprichtster Silke. Evarist - Rist voor de vrienden - was een levensgenieter. Eten en feesten stond centraal.

Naast genieten van het leven was Evarist bovenal een hardwerkende schrijnwerker. Daarom is in het concept van Bistro Evarist veel hout gebruikt.

De oprichters Silke en Johan willen net zo eten als hun grootouders: feestelijk, ongedwongen, gastvrij, lekker en gezellig. Ze kiezen voor een interieur dat de schrijnwerker eer aan doet.

Hun klanten zijn erg welkom op deze warme en gastvrije plek!

Biografie

Silke en Johan hebben beiden een passie voor eten en drinken én het onthalen van mensen. Daarom startten ze met Bistro Evarist te Lier.

Je kan bij hen terecht voor een lekkere drank of snack én voor een goede babbel. Ze bouwen aan een plek waar jong en oud zich thuis kan voelen.