Bistro Mortsel

Bistro De Stadstuin

Uw taverne, eethuis, restaurant te Mortsel

In 2015 is Sony Van Gasse, begonnen met Bistro de Stadstuin in Mortsel. De bistro staat voor kindervriendelijkheid, een plek om tot rust te komen en dagverse producten.

Kindvriendelijk eethuis

Bistro De Stadstuin, met een gezellig interieur en vriendelijke bediening te Mortsel. Omdat wij zelf (groot)ouder zijn, willen wij jullie nog extra verwennen. Daarom bieden we de mogelijkheid om de kinderen gewoon mee te nemen! We hebben een speelhoek voorzien voor de kleinsten, de grotere kunnen genieten van een leuke strip in een comfortabele zetel en tijdens je bezoek is er gratis wifi beschikbaar (vraag code bij aankomst). In de speelkast vind je ook nog kleurtjes, kleurboeken, puzzels, duplo/lego, gezelschapsspelletjes,… De kinderen kunnen bij ons niet enkel spelen, we zorgen er ook voor dat ze lekkers op hun bord krijgen. We beschikken over een aparte kinderkaart met daarop alle gerechten van de gewone kaart, maar dan op kindermaat. Omdat we groentjes eten belangrijk vinden, bieden we elk kind de kans om zelf te kiezen uit een aantal soorten om zeker te zijn dat de groentjes allemaal opgegeten worden.

Oase van rust

Zonder kinderen kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht. Dankzij de unieke vorm van ons pand, kan je ook rustig tafelen zonder last van achtergrond geluid. In de zomer is het ook zalig vertoeven op ons terras! Je belandt als het ware in een andere wereld, zonder verkeershinder/geluiden! We hebben de ganse dag zon op ons terras, dus elk moment van de dag zit je hier zeker op je plek. Kom zeker eens langs om te genieten in onze Bistro De Stadstuin te Mortsel.

Menukaart

Op onze menukaart vind je gerechten bereid met dagverse producten. Hou ook steeds ons suggestiebord in de gaten. Hier kan je lekkere dingen ontdekken of nostalgisch terugdenken aan de tijd dat jouw oma dit op je bord toverde. We zorgen ook elke dag voor een huisgemaakte taart die we graag met jullie delen. Profiteer van onze actie tussen 14u en 16u: gebak + koffie voor 5 euro. We werken bijna uitsluitend met verse (lokale) producten. Hierdoor kan de wachttijd voor sommige gerechten iets langer zijn. Indien je gehaast bent kunnen we ook snel een hapje klaarmaken, zo kan je met een gevulde maag weer op pad.

We bieden maandelijks nieuwe suggesties aan. We posten de suggesties steeds op onze facebook pagina.

Feesten

Vraag ons naar de mogelijkheden voor feestjes. We bieden plaats aan groepen tot 25 personen. We zitten graag met je samen om je wensen te bespreken en samen te zoeken naar een formule die het best bij je past. De meeste desserten maken we zelf. Voor feesten zoeken we graag samen met jou naar het lekkerste dessert. Want geef toe: een lekker dessert is zonder twijfel de kers op de taart. Contacteer ons voor meer informatie, we staan steeds voor u klaar.

CONTACTEER ONS