Binnenspeeltuin Calimero

Uw binnenspeeltuin, indoorspeeltuin en brasserie te Retie

Binnenspeeltuin Calimero is een gezellig adresje in Retie voor jong én oud. Taverne Calimero is een gezellige brasserie met een groot zonneterras en een spannende binnenspeeltuin voor de kinderen.

Brasserie

In onze brasserie kan u genieten van een hapje en een drankje binnen of buiten. Al onze gerechten worden vers en met zorg bereid. Onze chef-kok werkt met dagelijkse aanlevering van verse producten. Op onze menukaart vindt u veel variatie, voor iedereen wat wils. Ook voor de kleinste gasten staat er veel lekkers op het menu. Kortom heerlijk genieten van dagverse producten in een gezellig kader voor jong en oud.

Ontbijt

Zin in een gezellig en heerlijk ontbijt? Dat kan! Bij ons kan u tijdens onze openingsdagen en op reservatie terecht voor een gezellig ontbijtarrangement. Dit kan voor een beperkte of grote groep. Heeft u iets te vieren? Geen probleem. U kan bij ons terecht voor allerlei feesten, privé-feesten, recepties, babyborrels, evenementen of zakelijke bijeenkomsten. Graag maken wij voor u een persoonlijke offerte op u maat en wensen. Dit gebeurt op afspraak om teleurstelling bij drukte te vermijden. Het Calimero-Team wenst u een gezellige dag en smakelijk eten.

Binnenspeeltuin

Om de veiligheid en het onderhoud van de speeltuin te kunnen garanderen, vragen wij een forfait van € 2 voor kinderen boven de 3 jaar. Dank voor u begrip. Om praktische redenen vragen wij om de snoepjes en de forfait voor de speeltuin meteen cash af te rekenen. Bekijk hier enkele foto's van onze binnenspeeltuin.

RESERVEER VANDAAG NOG!