Bike Repair Bjarne

Uw fietsenwinkel te Huldenberg voor fietsen, e-bikes en fietsherstellingen

Eigen hersteldienst

Wij herstellen alle fietsen ook die niet bij ons aangekocht zijn. “Gespecialiseerd in race fietsen”. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je onderhoud & herstellingen. Door onze jarenlange passie, kennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van zo wat elke fiets en onderdelen. Bij ons is je fiets dus in goede handen. Je fiets herstellen? Bij ons moet je geen afspraak maken je brengt je fiets binnen en de wachttijd is +/- 48 uur. Helaas kunnen wij geen herstelling direct uitvoeren om onze kwaliteit te kunnen garanderen.

Verkoop fietsen

Onze kwaliteit in het herstel atelier zet zich door naar onze fietsen, wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze merken en vertrouwen er op dat je bij ons de juiste fiets kan vinden. U kan bij ons terecht voor racefietsen, MTB (mountainbike), hybride fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen (e-bikes). Wij zorgen samen met u voor de juiste keuze van uw nieuwe fiets wij geven u raad en advies. Testen van elektrische fietsen is mogelijk.

Wie ben ik?

Sinds mijn jeugd is fietsen mijn passie en natuurlijk was het ook mijn droom om ooit wielrenner te worden. Het zit in onze genen. Bij mijn vader, grootvader en overgrootvader was “De Fiets” waar het allemaal rond draaide. Alle categorieën van bij de jeugd, nieuweling, junior en belofte heb ik met veel enthousiasme, mooie overwinningen en enkele provinciale titels afgewerkt. Mijn studierichting was dan natuurlijk in functie van mijn passie. Ik liep school in de Wielerschool in Ronse waar ik mijn opleiding als renner en fietsenmaker kreeg gedurende mijn actief renner zijn. In Syntra Leuven heb ik de laatste jaren afgewerkt.

Met de nodige getuigschriften en diploma’s kon ik in 2013 aan de slag bij een regionale fietsenzaak waar ik ook mijn stage liep. Na 6 maanden kwam er onverwacht een andere wending in de samenwerking.

Op 1 januari 2014 was ik dan meer dan 200% gemotiveerd om zelf mijn eigen zaak uit de grond te stampen. “Van je hobby je beroep maken”(gesigneerd boek Eddy Merckx). Bicycles & Bike Repair BJARNE is BORN

De extra ervaring die ik opdeed in extra stages, cursussen en als mekanieker in wielerploegen komen ten goede voor een correct antwoord voor U en Uw fiets. Ik heet jullie allemaal van harte welkom!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP »