Bewegings-workshops Tiralala

Uw creatieve workshops (bewegen en dansen) te Leuven

Workshops

Bewegings-workshops Tiralala is gevestigd in Leuven en is ontstaan met een missie. Het stimuleert, lokt en daagt mensen uit d.m.v. beweging en lichaamservaringen, dans, expressie, creativiteit, relaxatie, kunstzinnige activiteiten, muziek, zang, cultuur en natuur.

Dit gebeurd via bewustmakingsprocessen, naar een evenwichtig lichamelijk en geestelijk ontwikkelen. Baby's, kinderen, jeugd, volwassenen, senioren worden zo op een plezierige manier in contact gebracht met zichzelf, met anderen, met de groep, met de materialen en met de wereld.

Ze beoogt vertrouwen, “goed in uw vel voelen”, zelfvertrouwen, vreugdevol in aandacht “er zijn” en dichter bij eigen mogelijkheden en creaties komen. Tiralala ondersteunt u om sterker, communicatiever en relatiebekwamer te werken en te genieten van ‘leven’!

Sherborne bewegingspedagogiek

Monique Melotte (zaakvoerster Tiralala) is drie keer moeder en negen keer oma. Ze heeft een toegewijde interesse en opleiding in de bewegingspedagogie van Veronica Sherborne, meer specifiek voor baby’s. Monique geeft workshops en trainingen zowel aan groepen ouders met baby’s als pedagogische bijscholingen. Er is nu een 'hey baby' boek uit in de winkel.

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE →