Kimaud start een project in eigen beheer in het hartje van Kruisem

Kimaud start een project in eigen beheer in het hartje van Kruisem

Aangenaam wonen

De eerste fase zal opgestart worden in april - mei 2021 en voorziet 11 ruime leefappartementen. Deze 11 luxueuze wooneenheden worden gebouwd met een variërende oppervlakte tussen 86 en 157 m².

Hoewel uw toekomstige thuis vlakbij het station en twee bushaltes gelegen is, situeert deze eigendom zich in een rustige omgeving. Het appartement bevindt zich eveneens op wandelafstand van allerlei winkels (zoals de Okay) en het gemeentehuis. Met andere woorden aangenaam, rustig wonen op een strategische locatie in een groeiende gemeente … wat zou u nog meer wensen?

Elk van deze appartementen beschikt over een eigentijdse leefkeuken met afzonderlijke berging. U heeft keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Deze stijlvolle, afzonderlijke wooneenheden worden hoogwaardig afgewerkt (o.a. vloerverwarming, aluminium schrijnwerk …) en zullen voldoen aan de energie-eisen van de toekomst (E-peil < 30).

De appartementen beschikken bovendien over een mooi terras, al dan niet in combinatie met een gezellig tuintje. Daarnaast beschikt u ook over een eigen parkeergarage, die u kan bereiken via de ondergrondse inrit in de Peperstraat.

Meer informatie »