Belcolade

Belgische chocolade van Belcolade (Puratos) te Aalst

“Taste the difference with Belcolade.”

Belcolade, het echte Belgische chocolademerk, heeft de know-how in huis om chocoladefijnproevers in vervoering te brengen dankzij een uniek en breed smaakpallet. Belcolade maakt deel uit van Puratos. Een internationale groep met een volledig aanbod van innovatieve producten, grondstoffen en de expertise om die te gebruiken in verschillende applicaties in de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector.

Belcolade uit Erembodegem staat gekend voor zijn doorgedreven klantenoriëntatie. Een snelle en flexibele levering is daarbij vanzelfsprekend. Hiernaast ontwikkelen we ook specifieke smaken naar gelang jouw individuele noden.

Belcolade biedt een uniek en onbeperkt smaakpallet dat flexibel inzetbaar is. Zo streven we ernaar ’s werelds beste chocolatiers, bakkers en patissiers te inspireren en ondersteunen. Klaar om je onder te dompelen in een gloednieuwe wereld van smaak? Neem een kijkje op onze website om:

  • de perfecte chocolade in functie van jouw smaak te vinden bij producten en de chocolade voor jouw applicatie, meer bepaald het cacaopercentage, de viscositeit en andere parameters bij praktisch.
  • inzicht te verwerven in de verschillende aroma’s van chocolade via de speciaal ontwikkelde Les Arômes de Cyrano
  • nieuwe productideeën te ontdekken via het Receptenarchief

Contacteer ons! Een toegewijd team van experts staat voor je klaar met professioneel advies en persoonlijke service.