Fotoalbums

Begrafenissen Bruyland

Voor een persoonlijke uitvaart regio Aalst en omstreken

Het verlies van een dierbare is één van de meest ingrijpende en moeilijkst te hanteren ervaringen in een mensenleven. Wanneer u in de familie wordt getroffen door het verlies van een familielid, is het belangrijk dat u beroep kunt doen op een begrafenisondernemer die u in alle vertrouwen een professionele en persoonlijke begeleiding kan bieden. Mensen die geconfronteerd worden met een verlies ervaren vaak intense, verwarrende en soms ook tegenstrijdige gevoelens.

Bij dergelijke momenten van groot verdriet heeft u veel steun en vriendschap nodig. Daarnaast moet binnen een korte termijn heel veel geregeld worden. Begrafenissen Bruyland wil u in deze moeilijke momenten zo goed mogelijk begeleiden en helpen om op een persoonlijke manier waardig afscheid te kunnen nemen. In overleg met de nabestaanden wordt het hele verloop van de uitvaart in detail vastgelegd. Daarbij stellen wij een ook een prijsopgave op, zodat de familie een duidelijk beeld krijgt van de totale kostprijs.

Wij garanderen een complete dienstverlening: vervoer, lijkwagens, uitvaartdienst, teraardebestelling, grafkelder, crematie, rouwdrukwerk, aankondigingen in dagbladen, koffietafel, administratieve regelingen (arts, ziekenhuis, stadsdiensten,...) en meer.

Wij bieden u ook de mogelijkheid uw uitvaart op voorhand te regelen. Hiervoor wordt een contract opgemaakt tussen u als cliënt en wij als onderneming waarin een gedetailleerde omschrijving van uw uitvaart komt. U kunt zelf kiezen of u hier eveneens een voorafbetaling aan wenst te koppelen. Wij vragen u hierbij ook steeds een kosteloze laatste wilsbeschikking neer te leggen bij de burgerlijke stand van uw woonplaats.

U kunt ons altijd bereiken, neem contact op met Begrafenissen Bruyland te Aalst.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Begrafenissen Bruyland.

Contact

Begrafenissen Bruyland

Leopoldlaan 27, 9300 Aalst
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Crematies
  • Rouwcentrum
  • Uitvaart
T053 70 10 47
F053 78 50 45
M0475 87 17 53