Fotoalbums

B&B Ter Kluize

 

Aangenaam verblijf

 

Met een mooie tuin, zomerterras en gezellige oranjerie biedt Ter Kluize te Lede (Oordegem) u een aangenaam verblijf en overnachtingen aan. Gastvrij wordt u er ontvangen met een artisanaal welkomstdrank. Iedereen, de rustzoekende mens of de reizende zakenman, kan er zich thuis voelen.

 

Slapen

 

In een apart huisje bevindt zich op een zolderkamer een groot dubbel bed gedekt met fris bedlinnen, een badkamer met een vrijstaand bad vol met geurende zeepjes en zalig zachte handdoeken. Er is ook een aparte toilet. Babybedje gratis op aanvraag.

 

Beleven

 

Ter Kluize te Lede (Oordegem) is een ideale uitvalbasis voor wandelaars en fietsers. Langs onze talloze wandelroutes en fietsroutes in het Scheldeland is er altijd wat te beleven. Er is een fietsen- en motorstalling voorzien, alsook kunt via ons fietsen huren. Aangezien we over enkele weiden beschikken zijn ruiters ook welkom.

 

Genieten

 

Tot rust komen kunt u in de gezellige oranjerie. Op elk moment van de dag kunt u er genieten van een geurig kopje koffie of thee. Er is steeds vers fruit voorzien. In de koelkast vindt u er onder andere een fris streekbiertje of één van de artisanale drankjes. Indien u wenst kunt u ’s avonds (19u.) een volledige Vlaamse maaltijd degusteren aan €25 pp. Kortom: puur genieten in luxe gastenkamers.

 

Ontbijten

 

Uitgebreid ontbijten doet u in de gezellige oranjerie met uitzicht op de tuin, of bij mooi weer op het zonneterras. Er is heerlijk geurende koffie en thee, broodjes, artisanale confituur, vers geperst fruitsap en fijne vleeswaren. Uiteraard mag een vers eitje naar keuze niet ontbreken. Bij reservatie kunt u ook een champagneontbijt bestellen aan een supplement van €20.

 

Reserveren

 

Reserveren verloopt via gastvrouw Els, je kan haar contacteren op het nummer +32 9 366 66 90 of op haar gsm +32 479 35 69 20. Prijzen voor 2 personen: € 90 per nacht, vanaf 2 nachten € 80 per nacht. Voor 1 persoon is het: € 80 per nacht, vanaf 2 nachten € 70 per nacht. Telkens ontbijt inbegrepen. Kinderen tussen 0 en 2 jaar mogen gratis. Kinderen vanaf 3 tot 12 jaar: € 20 per nacht.

Nieuws & activiteiten

Wandel- en fietsarrangement

Doe je wandelschoenen aan of spring op de fiets en ga op verkenning! Profiteer van ons arrangement met een welkomstdrankje, uitgebreid stevig ontbijt, eigen parking met ruimte voor aanhangwagen/fietsrek, gratis gebruik wifi (met mogelijkheid tot printen), gratis gebruik fietsknooppuntenkaart,...
lees meer
Wandel- en fietsarrangement
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor B&B Ter Kluize.

Contact

B&B Ter Kluize

Kluize 18, 9340 Oordegem
  • Bed & Breakfast
  • Gastenkamers
  • Overnachtingen
T09 366 66 90
M0479 35 69 20
Ond. nr.0834.992.331