Beautysalon Cheila

Bij schoonheidssalon Cheila te Turnhout kan je terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure (ook gespecialiseerd), ontharen, massage, gelnagels, gellak, wimperextension en microblanding. Voor gelaatsverzoging werk ik met merk zoals Jeunesse en Salonnepro Amsterdam (SPA). Jeunesse bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals heilzame mineralen uit de Dode Zee. Ook gebruik ik vaak Spa, organische serie (geen parabenen, silicone of andere schadelijke stoffen). Spa heeft daarnaast anti-agingampullen, die organische aloë vera bevatten. Contacteer me voor meer info. Uw schoonheidsspecialiste voor Turnhout en omstreken.

Schoonheidsspecialiste Cheila Turnhout Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Heeft u nood aan een ontspannende gezichtsverzorging of lichaamsverzorging? Bij Beautysalon Cheila heeft u keuze uit verschillende behandelingen.

Schoonheidsspecialiste Turnhout manicure pedicure

Manicure & pedicure

Wilt u graag een manicure in de regio van Turnhout? Beautysalon Cheila helpt u graag. Bij mij kunt u terecht voor: gelnagels, gelish nagels, voetverzorging, ...

Schoonheidssalon Cheila Turnhout Massages

Massages

Zin in een ontspannende massage? Bij ons bent u in goede handen voor verschillende soorten massages, waaronder gezichtsmassages, hoofdhuidmassages en nek- en rugmassages.

Schoonheidssalon Turnhout Ontharen

Ontharen

Vervelende haartjes in het gelaat of op het lichaam? Ik verwijder ze professioneel met hars. De haartjes blijven langer weg dan wanneer je ze scheert en bovendien groeien ze niet uit tot harde stoppels.

Microblading

Microblading is een nieuwe techniek om permanente haarstrokjes make-up aan te brengen, met name de wenkbrauwen. De strookjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de strookjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Door middel van de Microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht (alleen in de opperhuid), in een glijdende en vegende beweging. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot 1 jaar mooi. Deze Hairstroke mesjestechniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze bij Permanent Make-up

  • Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?
  • Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?
  • Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?
  • Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?