Beachclub Fabulous

Uw beachclub, brasserie en restaurant te Maaseik

Restaurant

Maak kennis met Fabulous 't Eilandje. Dé plek om lekker te genieten van een hapje en een drankje. Deze brasserie, restaurant én beachclub beschikt over een uitgebreide kaart, met daarop voor ieder wat wils.

De kaart is van een hoog niveau met elke dag verse vis (zeetong, oesters, kabeljauw en mosselen). Ook de vleesliefhebber kan hier terecht voor een goede biefstuk, entrecote van Belgisch witblauw. Voor de kleine honger staan er salade’s, tosti’s en croques op het menu.

Beachclub

Bij goed weer kan je genieten op het ruime terras op het strand. Er heerst steeds een lounge sfeer waar u kan genieten van een hapje en een drankje, bijgestaan van hippe muziek door een lokale dj’s tot bekende dj’s. ‘S winters vertoef je gezellig aan de haard met uitzicht op het strand zodat je het gehele jaar een vakantiegevoel kan hebben. Dat is waar Fabulous voor staat.

De warme bediening staat klaar om je gastvrij te ontvangen en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De perfecte locatie voor een romantische avond uit met je partner of een gezellige etentje met familie of vrienden.

BEKIJK OPENINGSUREN