BCA Bouwt Beter

Aannemer en projectontwikkelaar voor Eeklo

Beter bouwen voor beter wonen

Wij bouwen jouw droomhuis in Eeklo en omstreken. Het is onze missie om als aannemer en projectontwikkelaar jou stap voor stap bij te staan. Van een sleutel-op-de-deurwoning tot een ontwerp volledig op maat. Samen met jou halen we het maximale uit je investering. Het doelgericht advies en een vlot bouwproces: daar geniet je sowieso van. Met een 3-tal eigen metsersploegen en 1 vloerdersploeg doen we de volledige ruwbouw in eigen beheer. De afwerking van uw woning wordt uitbesteed aan onze lokale partners waarmee we een langdurige, vaak al van in de beginjaren, een solide vertrouwensband hebben. Samen leveren we, elk met evenveel zorg en oog voor kwaliteit een tot in de puntjes een afgewerkte woning af. Wij bouwen zowel op uw als onze grond.

44 jaar bouwervaring, 2 generaties, 1 team

Als aannemer en projectontwikkelaar bouwen we samen met jou op ruim 44 jaar kennis en ervaring. Vandaag staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf.

Bouwen met zorg

Bouwplannen? Op zoek naar een betrouwbare partner? Iemand die het maximum uit je investering haalt? We dragen steeds zorg voor je bouwproject. Onze ervaren bouwadviseurs staan voor je klaar. Bekijk onze 4 praktische bouwprincipes en bouw hoe je zelf wil.

Hoogstaande woningen en appartementen

De nieuwste en beste technische technieken vinden hun weg naar je toekomstig huis. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle bouwkundige en technische voorschriften. Zo leveren we een hoogstaand bouwproject af binnen de afgesproken termijn (Wet Breyne). Want alleen als jij tevreden bent, zij wij dat ook.

Trots op kwaliteit

Onze kwaliteit is objectief bewezen: we dragen met trots het label van het Charter der Woningbouwers en zijn lid van de Confederatie Bouw. Zo ben je zeker van een maximale bescherming dankzij de wet Breyne.

We bouwen aan je toekomst

➊ Nieuwbouw op maat
➋ Sleutel-op-de-deur-woningen
➌ Nieuwbouwappartementen

VRAAG JE GRATIS OFFERTE AAN!