Fotoalbums

Basisschool De Kleine Prins

Eerste kinderrechtenschool in West-Vlaanderen

✔︎ Ervaringsgericht
✔︎ Kindgericht
✔︎ Gedifferentieerd

Dé school in Menen die leeft en waar je bewust voor kiest!

Onze school te Menen beschikt over een eigen schoolgebouw waarin wij jaarlijks investeren om blijvend te evolueren naar een moderne en vooruitstrevende school. Wij dragen ICT hoog in het vaandel. We investeren in smartborden, beamers en bouwden zelfs een mobiele computerklas met netbooks uit! Wij naast zorg voor kinderen met leerproblemen ook heel wat initiatief nemen voor kinderen met een hogere begaafdheid of ontwikkelingsvoorsprong.

Wij beschikken over een eigen kinderopvang te Menen waar kinderen voor en na schooltijd kunnen verblijven. Wij zijn als één van de enige scholen in Vlaanderen die heel doorgedreven werken rond meervoudige intelligentie. Trotsdozen, portfolio, talentagenda's: wij maken er werk van!

Wij aangesloten zijn bij het Onderwijssecretariaat van Steden en Gemeenten (OVSG) omwille van de brede visie, de pedagogische en juridische ondersteuning. Onze school deel uitmaakt van de Scholengemeenschap "De Leiebrug", samen met de gemeentescholen van Wevelgem, Rekkem en Lauwe.

Wil je nog meer weten over onze kangoeroewerking, speelleerklas, kinderparlement, diverse leesvormen, hoeken- en projectwerk, CLIM-activiteiten, individuele leertrajecten, muzische activiteiten, ... Bel ons of spring gewoon eens binnen in ons schoolgebouw. Wij maken graag wat tijd voor u vrij!

Basisschool De Kleine Prins, uw school en basisonderwijs voor Menen.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Basisschool De Kleine Prins.

Contact

Basisschool De Kleine Prins

A. Debunnestraat 15, 8930 Menen
  • Basisschool
  • Onderwijs
  • Scholen