Barbier Shop R&Z

Uw barbier, kapper voor heren en kinderen met verzorgingsproducten te Knokke-Heist

Barbier

Barbier Shop R&Z is uw barbier te Knokke-Heist met meer dan 20 jaar ervaring. Barbier Shop R&Z heeft zijn technieken geleerd en bijgeschaafd door te werken bij verschillende kappers. Daardoor is Hassouna vakkundig geschoold als barbier en dit met een eigen onderscheide stijl. Barbier Shop R&Z richt zich in de barbiers shop vooral op het knippen van mannen en jongens kapsels. Hassouna werkt daarbij volgens traditionele methodes, zodat u zeker kan zijn van een aangenaam bezoek bij uw vakkundig barbier.

Bent u afkomstig uit Knokke-Heist, Blankenberge of omgeving? Kom dan zeker eens langs bij Barbier Shop R&Z gevestigd in Knokke-Heist. Bent u op zoek naar een authentieke barbier die gespecialiseerd is in het scheren, knippen en verzorging van baarden en snorren? Dan heeft u deze gevonden bij Barbier Shop R&Z.

Kapsalon voor heren en kinderen

Bent u op zoek naar professionel en betaalbaar herenkapsalon in Knokke-Heist? Of zoekt u een kinderkapsalon. Barbier Shop R&Z is beide! Wilt u graag een volledig nieuwe look? Een modern kapsel en een stijlvolle uitstraling? Dat kan bij Barbier Shop R&Z. Ik luister naar uw wensen en zorg voor het kapsel dat u voor ogen heeft. Elke klant wordt hier met aandacht en een persoonlijke toets tot in de puntjes verzorgd. Zo zorg ik ervoor dat elke klant man of kind tevreden vertrekt. Maak snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!