Barbershop Omen

Uw barbershop te Maasmechelen

Barbershop Maasmechelen

Barbershop Omen is een barbershop te Maasmechelen en bevindt zich in het Maasland Shoppingcentrum. De eigenaar heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring en dit zoals bij vele zelfstandigen gegroeid vanuit een hobby. 

De naam van de barbershop is vernoemd naar zijn vader. De grote kader in de shop en de logo dat is zijn grote trots. Het is voor hem dan ook een eer om de barbershop te mogen vernoemen naar Omen. 

Specialisaties bestaan uit opscheren waarbij er gebruik wordt gemaakt van een tondeuse waarmee de huid heel glad wordt, zonder deze te beschadigen. 

Heb je liever dat je baard even bijgewerkt wordt? Aflijnen of contouren is ook mogelijk zoals u het wilt. Heeft u het liever wat uitgebreider? Een gezichtsmasker behoort ook tot de mogelijkheden.

Barbershop Omen werkt voornamelijk op afspraak. De barbershop baadt in een warme sfeer waarbij hij de klant bij binnenkomst met open armen ontvangt, en bij het verlaten van de barbershop, met een smile wilt laten vertrekken. Want hoe slecht je dag ook start. Een frisse coupe doet altijd goed.