Bank- en verzekeringskantoor Van Opstal

Uw Crelan verzekeringsmakelaar te Herselt voor kredieten en beleggingen

Bankkantoor en verzekeringskantoor Herselt

Sinds bijna 50 jaar staan wij tot uw dienst, en dat zowel voor uw bancaire- als verzekeringszaken! Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kennen we de troeven van elk van onze partner – verzekeringsmaatschappijen inzake waarborgen, prijs en doorlooptijd van dossierafhandeling door en door.

Dankzij ons Brocom kwaliteitslabel geniet u overigens steeds de garantie dat wij in uw plaats de beste waarborgen voor de beste prijs onderhandelen. We proberen vaak pakketten samen te stellen, zodat u voor uw geheel aan polissen optimale voorwaarden geniet.

Met ons 4 – koppig team behartigen wij als raadgever ook steeds uw belangen bij schade, en zijn we doorlopend bereikbaar. Een constante in de aanpak van Van Opstal Zakenkantoor is dat de afhandeling van een schadegeval zo snel mogelijk gebeurt en met zo weinig mogelijk papierwerk voor de klant. In bepaalde situaties komen we zelfs ter plaatse om u nog beter te dienen!

Crelan bank-verzekeraar

Tot slot vormen wij met het Crelan – bankagentschap uw betrouwbare partner voor bankzaken en financiële planning. De belastingdruk mag dan wel aanzienlijk blijven in dit land, er bestaan wel degelijk tal van fiscaalvriendelijke formules op vlak van pensioenspaarverzekering, fiscale levensverzekering, niet – fiscaal sparen en beleggen.