Ballonvaart RAL Ballooning

Uw ballonvaart, luchtballon, ballonvaren met ervaren piloot te Maaseik

Ballonvaart RAL Ballooning Maaseik

Ballonvaart formules

▸ Ochtendvaart € 220 p.p.
Het beleven van het ontwaken van de wereld

▸ Ochtendvaart + ontbijt € 235 p.p.
Na de ballonvaart samen nagenieten met een ontbijt ter plaatsen bij de landing.

▸ Avondvaart € 220 p.p.
Het afsluiten van een prachtige dag

▸ Prive vaart 2 personen € 650
Gezellig romantische onder onsje terug brengen naar startlocatie inbegrepen.

Een hart voor ballonvaren

Hallo, ik ben jullie piloot Stijn Staelens, ik kreeg de kriebels al vrij vroeg te pakken. Startte mijn balloncarrière in 1989, als crew-lid bij Johan Spriet en ik ging mee naar talrijke meetings. Het ballonvaren is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn leven.

In 2002 startte ik zelf met de opleiding tot piloot. En een paar jaar later ontstond Heaven ballooning, wat nadien veranderde in RAL Ballooning. De naam verklaart zich zelf: een klein bedrijfje, die een hart heeft voor ballonvaren. Het genieten van elke ballonvaart staat centraal, het hemels effect.

Gedurende 15 jaar heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel in het commerciële ballonvaren als in het wedstrijdvaren in binnen- en buitenland. Met ons team nemen we regelmatig deel aan evenementen, zowel binnen- als buitenland. Zo kom je ons wel eens tegen op luchtballon-meetings. Op vlak van wedstrijdvaren nam ik deel aan het Europees Kampioenschap. Ook tijdens het Belgisch Kampioenschap en enkele challenges waagde ik al mijn kans.

Maar één piloot maakt geen ballonteam, daarom kan ik ook steeds rekenen op de mensen langs de zijlijn, mijn crew zorgt er steeds voor dat we op een comfortabele manier de lucht in kunnen en dat na de vaart alles terug netjes opgeborgen wordt.