BalDeMo Dienstenfirma

Hulp in het huishouden met dienstencheques

Wij bieden onze klanten huishoudhulp met dienstencheques. Bij ons kunnen alle particulieren uit de gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie beroep doen op onze dienstverlening. U betaalt 9 euro per uur (dienstencheque), 6,30 euro na aftrek van het fiscaal voordeel.

Huishoudhulp voor Balen, Dessel, Mol en Retie.

Dienstenfirma BalDeMo biedt u graag een gemotiveerde huishoudhulp die volgende taken mag verrichten:

  • schoonmaken van de woning
  • boodschappen doen
  • maaltijden bereiden
  • ramen poetsen
  • wassen en strijken

U kunt als gebruiker vanaf 3 uur om de 14 dagen bij ons terecht.

Huishoudhulp aanvragen →

Wees gerust, alles is geregeld.

U ontvangt van ons een contract zodat alles op een correcte manier verloopt. Al onze medewerkers zijn verzekerd voor arbeidsongevallen, op het werk en van en naar het werk. Als klant bent u eveneens bij ons verzekerd voor schade die door de huishoudhulp zou kunnen worden veroorzaakt.

Dienstencheques aanvragen →

Werken bij BalDeMo

Dienstenfirma BalDeMo is een sociaalvoelend bedrijf dat haar werknemers een duurzame tewerkstelling garandeert met aandacht voor opleiding en begeleiding. Zo krijgen al onze medewerkers een opleiding waarbij stilgestaan wordt bij o.a. poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim.

Wij streven ernaar onze medewerkers een vast contract te bieden. Dit geeft u meer kans op continuïteit. Wanneer uw huishoudhulp afwezig is, verwittigen wij u zo snel mogelijk en proberen wij u een oplossing voor te stellen indien u dit wenst.

Online solliciteren →

Contacteer ons snel voor meer info!

Dienstenfirma BalDeMo is een jong, sociaal voelend en intergemeentelijke organisatie, opgericht door PWA's van Balen, Dessel en Retie en de OCMW's van Balen, Dessel, Mol en Retie.

Als helpende hand in u uw huishouden (poetshulp, thuishulp) maken we werk van uw comfort.

Contacteer ons →