Fotoalbums

Balance

Chakra-Balancing te Maasmechelen

Chakra is het Sankriet voor wiel of wervelingen, het zijn energie- en bewustzijnscentra in het lichaam die niet fysiek aanwijsbaar zijn, het zijn energieknooppunten van de aura. Ze bevatten ook informatie die in onze aura zijn opgeslagen zoals emotionele en fysieke pijn, trauma's enz... Elke chakra straalt energie uit in het lichaam en heeft zo invloed op de organen, orgaanfuncties, bloedsomloop, hormonen, emoties en op onze gedachte. Er zijn verschillende manieren om de chakra's in evenwicht te houden: - voeding - massages - edelsteenmassage - edelsteentherapie - door zachte draaibewegingen op de chakra's.

Edelsteenlegging en pendelen

Kristal of edelsteen legging zijn bevorderlijk voor de gezondheid en ter ondersteuning van het healingsproces. De chakra legging word het meeste gebruikt, met de pendel word de energetische kwaliteit vastgesteld zowel voor als na een legging.

Rozekwarts massage

Al eeuwen lang worden edelstenen gebruikt om mensen te helen. Ze worden ingezet bij lichamelijke, geestelijke en spirituele klachten/blokkades. Edelstenen hebben de eigenschap om energie af te geven, energie op te nemen, en energie te geleiden hierdoor hebben ze een bijzondere werking op lichaam en geest. Werkt kalmerend bij verdriet en trauma's, geeft terug vertrouwen.

Oor- en lichaamskaarsen

Deze kaarsen werken lichaamszuiverend. Lichaamskaarsen zijn een hulpmiddel om energieblokkades op te heffen en de weg vrij te maken voor het afvoeren van opgehoopte energie en afvalstoffen. Ze worden gebruikt op accupentuurpunten, pijnlijke plaatsen of op de Chakra's.

Jadestone massage

Door de hoge trillingsfrequentie is de jade een krachtige healingsteen met een veelzijdige werking die in staat is ons in het hier en nu, in een staat van innerlijke rust en vrede te brengen, waardoor we oude leefgewoontes en patronen kunnen loslaten, alsook de daardoor ontstane emoties zoals verdriet en boosheid. Deze massage harmoniseert het energietransport tussen de 7 basischakra's, bevorderd de bloedcirculatie in de weefsels en harmoniseert beide hersenhelften Ying/Yang (Links-vrouw-emo/rechts-man-ratio)

Yogimalu massage

De Orang Malu of Yogiman is een uit 1 stuk hout vervaardigd figuur waarvan het verhaal is ontstaan in Indonesie. Door te masseren met de Yogiman schenken wij een nieuw begin (wedergeboorte), innerlijke rust, vrede en geluk. Het doel van deze massage is emotionele blokkades op te heffen die in het verleden onderdrukt werden waardoor men de daarbij bijbehorende negatieve gevoelens kan accepteren.

Energetische massage

In deze massage word gewerkt met energie om blokkades op te lossen waardoor de levensenergie "Chi" weer in harmonie kan stromen. De energetische massage is een volledig zachte lichaams-, gezicht en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is lichaam en geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen.

De YinShinJuitsu

De YinShinJuitsu is een oude japanse healingkunst die de sleutel in zich draagt tot de wijsheid die in ons allen leeft, het is een eeuwen oude kunst om energieblokkades in ons lichaam op te heffen en de noodzakelijke levensenergie te harmoniseren. Door de levensenergie te harmoniseren blijven we in balans op psygologisch(verstand), fysiologisch(lichaam) en spiritueel(geest)niveau. Door vingers en tenen vast te houden of door mudra's (vingerposities) toe te passen worden blokkades opgegeheven en de energiestromen geharmoniseerd daardoor ontstaat een algehele mentale en emotionele rust.

Balance, uw chakratherapeute - healing te Maasmechelen

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Balance.

Contact

Balance

Geniekensstraat 152, 3630 Maasmechelen
  • Chakra
  • Healing
T0476 29 10 26